Lukk søk

Høstmøtet 2020

Avfall Norges Høstmøte blir i år åpent for hele bransjen. Som en del av Høstmøtet vil det bli gjennomført en ekstraordinær generalforsamling.

Beskrivelse
Program

Digitale møteplasser har blitt en ny norm, men det er klart at flere lengter etter å møtes fysisk. I tillegg har vi fått signaler om at det kan være et behov for en møteplass for å dele erfaringer rundt koronasituasjonen og andre aktuelle tema og diskutere løsninger. Vi gleder oss til å ta dere i mot på Høstmøtet i oktober hvor innholdet både vil bli relevant innhold for ledere i bransjen, og for dere som ønsker litt påfyll av ny informasjon og diskutere dagsaktuelle tema og løsninger. Vi vil selvsagt følge myndighetenes strenge regler for smitteforebygging.

Høstmøtet vil foregår 12. - 13. oktober på Thon Hotell Arena i Lillestrøm.


Program
Høstmøtet vil ha to dagers fullt program, inkludert lunsj begge dager og en festmiddag den 12. oktober. Programdetaljer kommer.


Utstilling - begrensede plasser

Vi åpner for utstilling utenfor konferanselokalet med forbehold om endringer knyttet til korona-epidemien. Det er plass til ca 20 utstillere a 2x2.
Vi bruker førstemann til mølla-prinsippet. Det vil si at de som er først ute får de beste plassene utenfor møtelokalet.

Ledige moduler per 05.06:
2x2: 15
2x4: 1

Priser:

Medlemmer
Deltakeravgift: 4500
Modul:

  • 2x2: 8000 kr
  • 2x4: 13000 kr

Ikke-medlemmer
Deltakeravgift: 5500

  • Modul: 2x2: 9500 kr
  • Modul 2x4: 16000

Book moduler gjennom å sende mail til silje@avfallnorge.no

NB: Høstmøtet vil ikke være en direkte erstatter av årskonferansen i innhold og omfang, og forholder seg til myndighetenes anbefalinger på antall og smittevernanbefalinger.

Det er ikke oppført et program enda eller kurset / arrangementet har ikke et spesifikt program