Lærling i Yrkessjåførfaget 2017

BIR leter etter engasjerte og motiverte lærlinger som vil gjennomføre læretiden sin i et konsern som tar miljøspørsmål på alvor. Arbeidsoppgavene vil omhandle transport av avfall og enkelt vedlikehold av utstyr. Du vil få kompetanse og innsikt innen bruk av kjøretøy med ulike typer påbygg, og arbeide forsvarlig i tråd med gjeldende regler for HMS. I tillegg vil du få god erfaring med servicearbeid opp mot kunder og leverandører. Ønsker du å bidra i et selskap som utfører oppgaver av stor samfunnsmessig nytte? Grip anledningen og søk i dag! Se også våre hjemmesider for mer informasjon om BIR www.bir.no Ved spørsmål kontakt ? Driftsleder transport BIR Bedrift Børre Sundsøy borre.sundsoy@bir.no

BIR leter etter engasjerte og motiverte lærlinger som vil gjennomføre læretiden sin i et konsern som tar miljøspørsmål på alvor.

Arbeidsoppgavene vil omhandle transport av avfall og enkeltvedlikehold av utstyr. Du vil få kompetanse og innsikt innen bruk av kjøretøymed ulike typer påbygg, og arbeide forsvarlig i tråd med gjeldende regler for HMS. I tillegg vil du få god erfaring med servicearbeid opp mot kunder ogleverandører.

Ønsker du å bidra i et selskap som utfører oppgaver av stor samfunnsmessig nytte? Grip anledningen og søk i dag!

Se også våre hjemmesider for mer informasjon om BIR www.bir.no

Ved spørsmål kontakt: Driftsleder transport BIR Bedrift Børre Sundsøy borre.sundsoy@bir.no

 

Avfall Norge på Twitter


Kontakt Oss


Avfall Norge

Telefon (Ukedager 09-15)

+47 24 14 66 00

Epost
post@avfallnorge.no

Adresse
Avfall Norge Øvre Vollgate 6 N-0158 Oslo