Lukk søk

1,1 milliarder kroner til innovasjonsprosjekter

Forskningsrådet lyser nå ut et rekordhøyt beløp til innovasjonsprosjekter i næringslivet med søknadsfrist 11. oktober 2017, og etterlyser blant annet prosjekter innenfor sirkulær økonomi.
Av: Cecilie Lind | Publisert: 31. juli 2017

Næringsminister Monica Mæland oppfordrer bedrifter fra alle næringer til å benytte anledningen til å søke risikoavlastning gjennom Forskningsrådets innovasjonsprosjektstøtte.

− Både etablerte bedrifter og start-ups i alle bransjer og sektorer vil finne en mulighet som passer for dem i denne utlysningen, sier John-Arne Røttingen, administrerende direktør i Forskningsrådet.

Tips:

Har dere kommet litt lenger, men er usikker på hva som må med i søknaden? Ved å sende inn en prosjektskisse gjennom tjenesten Innoskisse får bedriften din uforpliktende råd og tips på bakgrunn av skissen før dere utformer og sender inn den endelige søknaden. Forskningsrådet gir også råd om hvilket innovasjonsprogram som passer best til det aktuelle prosjektet. 

I tillegg tilbyr Forskningsrådet kurs over hele landet frem til 6. september.

Forskningsrådet oppfordrer alle bedrifter som planlegger å søke om innovasjonsprosjektmidler og som ikke tidligere har søkt til å benytte skisseordningen. Hensikten med skissen er å gi råd til bedriftene om hva som skal til for å utforme et godt innovasjonsprosjekt. Skisseutlysningen finner dere her.

I tillegg oppfordrer Forskningsrådet bedriftene til å undersøke hvilke muligheter for innovasjonsstøtte de kan hente via SkatteFUNN.

Forskningsrådet lyser ut midler gjennom følgende programmer: