Alles Miljø og Sirkel Glass vant årets utstillerpriser

I år var 85 utstillere samlet i Stavanger EXPO. Utstillerne er en sentral del av Avfall Norges årskonferanse. De er engasjerte og gjør det de kan for at deltakerne skal føle seg velkommen til deres stand og få informasjon om siste nytt. Å dele ut deltakerfavoritten og fagprisen er viktig for å anerkjenne deres arbeid og innsats.
Av: Avfall Norge | Publisert: 13. juni 2018

Alles Miljø var deltakerfavoritten og feiret 20 år!

Deltakerfavoritten velges av deltakerne selv som stemmer frem den utstilleren de mener er best og gir mest av seg selv.

Denne sjarmerende gjengen har alltid et smil om munnen, som mener det viktigste med å være på konferansen er å møte alle deltakerne. 

Her kan dere se intervjuet med dem på Facebook: https://www.facebook.com/Avfal...

Fagprisen gikk til Sirkel Glass

Fagprisen ble begrunnet og besluttet av en jury bestående av ulike fagpersoner fra bransjen.

Årets jury var:

Hans-Martin Rønningen - Avfall Norge
Ingeborg Ukkelberg - ÅRIM
Tord Tjelflaat - IVAR
Mari Trønnes - EnviroPac

Nominerte til fagprisen var: Intertek, Namdal Ressurs og Sirkel Glass

Her var deres begrunnelse til at Sirkel Glass ble kåret som årets vinner:

Juryen har gjort en grundig vurdering og har vurdert standene etter følgende kriterier: Selgende, design, budskap, innovasjon, folkene

Leverandøren har evnet å gjøre et fagområde som er krevende å kommunisere både interessant, engasjerende og tiltalende. Folkene på standen var imøtekommende og formidlet temaet sertifisering godt, og ikke minst smakfullt 

Selskapet har utviklet en designmessig fin stand som har en flott presentasjon av produkter som ikke nødvendigvis er så lett å vise frem på en tiltalende måte. Standen var gjennomtenkt og informativ. Både folk, bilder og skjermer presenterte de ulike produktene selskapet selger godt.  Standen inne merket seg godt ut og brukte messerommet godt. Juryen vil også gi et stort pluss fordi selskapet også hadde en flott presentasjon av produkter også i uteområdet. Dette gav god bredde og kommuniserte tydelig hva selskapet tilbyr. Standen inne er moderne og svært godt synlig. 

Selskapet har en engasjerende stand, og hadde faktisk kø av mennesker flere ganger. Selskapet  synliggjør fagområdet de jobber innenfor på en estetisk og tiltalende måte. De de skårer aller best på, er at dette var en stand vi hadde lyst å bruke tid på. Enkle, morsomme aktiviteter. Godt å sitte ned i fred og ro. Utformingen bidro til at menneskene som jobbet der fikk gode rammer for å formidle budskapene sine godt gjennom personlig dialog med de besøkende. Standen er designmessig moderne, og skiller seg ut fra de andre ved å ha et lunere uttrykk som inviterer til samtale. Moderne linjer, fin farge- og lysbruk. Tydelig  grafisk profil.  Og ikke minst: bueskyting.

Her kan dere se intervjuet Einar Tørnquist gjorde med Sirkel Glass: https://www.facebook.com/Avfal...


Kontakt oss

Silje Marie Rosenlund

Leder medlem og marked
Avfall Norge
Ansvar: Medlemverving- og oppfølging. Avfall Norges årskonferanse, arrangement. Prosjekter: REdu og tekstil
Telefon:  47179706