Årskonferansen er fullbooket

- Vi gleder oss til endelig å kunne samle bransjen igjen, sier Kåre Fostervold, konstituert administrerende direktør i Avfall Norge.

Av: Stine Thorp | Publisert: 24. august 2022

Med rundt 1000 solgte billetter er Årskonferansen 2022 nå helt utsolgt.

- Det er veldig gøy at så mange kommer til X Meeting Point 6.-8- september. Vi har gjort vårt ytterste for å lage et program som gir faglig påfyll og ny kunnskap, men er også opptatt av at folk skal få mulighet til å være sosiale og knytte kontakter, sier Fostervold.

Det er i år gjort plass til en ekstra stor utstilling, og lagt inn mer tid til å besøke denne. I tillegg arrangeres en gallamiddag der komiker og skuespiller John Brungot er konferansier.

- Da vil vi gjøre et aldri så lite tilbakeblikk på de tre tiårene som har gått siden årskonferansen første gang ble arrangert i 1992, og det blir også noen overraskelser underveis, sier Fostervold.

Se hele programmet her

---

John Brungot skal være konfransier under gallamiddagen. (Foto: Plan B)


Finnes det ekstrabilletter?

- Dessverre har vi ingen ekstrabilletter på lur, og vi må bare beklage til dem som ikke får billett. Årskonferansen er såpass populær at mitt tips er å være tidlig ute for å sikre seg billetter til neste års konferanse, så slipper man å bli skuffet, sier Fostervold.

Kontakt oss

Kåre Fostervold

Direktør samfunnskontakt
Ansvar: Næringspolitikk, pressekontakt, energigjenvinning
Telefon:  48168041

Sara Wilsgaard

Medlemsansvarlig
Avfall Norge
Ansvar: Medlemskommunikasjon, bærekraft og ombruk.
Telefon:  95707878

Relaterte artikler

Se flere nyheter