Avfall Norges årskonferanse avlyses

Det er med tungt hjerte at vi har besluttet å avlyse årets konferanse på bakgrunn av usikkerheten og konsekvensene knyttet til korona-viruset.

Av: Avfall Norge | Publisert: 1. april 2020

På bakgrunn av informasjon fra myndighetene, signaler fra deltakere, utstillere og medlemmer av Avfall Norge om usikkerhet knyttet til selve korona-virusets utvikling og smitterisiko, samt hvordan dette påvirker økonomien i 2020, har Avfall Norge og styret vurdert som den beste avgjørelsen å avlyse Avfall Norges årskonferanse 2020.

Ingen vet hvordan ting utvikler seg i 2020 og hvordan 2021 vil se ut. Verden vil være annerledes i en god stund fremover, derfor vil vi vurdere hvordan konferansen skal legges opp fremover basert på erfaringene bransjen nå tar med seg, det gode arbeidet som allerede er lagt i konferansen i år, og nye muligheter som ligger foran oss.

Avfall Norge vil takke alle som har deltatt i planleggingen for 2020, og for alt arbeidet som er lagt ned. Vi er svært lei oss for at vi måtte avlyse, og beklager så mye til alle som har gledet seg til konferansen i juni, akkurat som vi har.

Alle deltakere har i dag mottatt en egen mail med informasjon, om du ikke har fått informasjonen, send mail til silje.rosenlund@avfallnorge.no