Batterijakten 2018

Fjerdeklassinger landet over skal samle inn brukte batterier til gjenvinning i april. Får ditt anlegg besøk av en batterijeger?
Av: Cecilie Lind | Publisert: 14. mars 2018

9. april går startskuddet for Batterijakten 2018. I løpet av tre uker skal tusenvis av fjerdeklassinger over hele landet konkurrere i å samle inn flest mulig brukte batterier til gjenvinning.

Avfall Norge og Miljøagentene håper de ansatte på gjenvinningsstasjonene tar vel i mot batterijegerne! 

Batterijakten er Norges største miljødugnad for barn. Under Batterijakten i fjor samlet Miljøagentene inn over 80 tonn, og gjorde dermed en solid innsats for miljøet.

Gode miljøvaner starter i barndommen. Derfor ønsker Miljøagentene, med sine støttespillere Varta, Clas Ohlson og Batteriretur, å oppmuntre barn til resirkulering fra tidlig alder. Om miljøstasjonene over hele Norge har lyst til å gjøre ekstra stas på de ivrige batterijegerne når de leverer, er dette uvurderlig drahjelp i dette arbeidet. Send gjerne bilder til Miljøagentene fra innleveringene slik at de kan dele dem på sosiale medier og på Batterijaktens nettsider.

Hvis alle gjør litt hver dag kan vi få til mye sammen!

Miljøagentene

Miljøagentene er barnas egen miljøvernorganisasjon. Miljøagentene ønsker et renere miljø og en tryggere framtid for jorden og menneskene som bor på den. Alle barn i Norge kan bli miljøagenter og jobbe sammen for at vi skal bli flinkere til å ta vare på jordkloden vår.