Digitale seminar etter mal fra tidligere tider

Digitaliseringsseminaret nærmer seg og vi har til dette seminaret forsøkt oss på en ny løsning med det formålet at vi skal kunne tilby noe som minner om et godt gammelt fysisk arrangement. Siden dette kan være litt nytt så har vi forsøkt å beskrive litt hva det er man kan forvente seg. Men det viktigste; for deg som deltager så trenger du ikke gjøre mye, meld deg på som vanlig også får du en link på mail.

Av: Håkon Bratland | Publisert: 3. mars 2021 | Fagområde: Digitalisering

Løsningen legger naturligvis til rette for innlegg fra det vi kaller hovedscenen - innlegg som alle burde få med seg. Det er i tillegg lagt opp til mindre forum med paralleller der vi har presentasjoner fra medlemmer og leverandører som har et smalere fokus. Her vil man som deltager kunne velge hva man vil se og man stiller spørsmål direkte til de som presenterer.

Den store nyvinningen, som vi håper skal gjøre en forskjell, er imidlertid det at vi nå har funnet en mulighet for utstillere til å delta og presentere seg og sine produkter. I utstillingsmodellen vil de kunne presentere sine produkter, ha direkte kontakt med deltagere og svare på spørsmål, avtale møter og samle tråder til oppfølgingsavtaler.

Dette betyr også at du som deltaker vil kunne ta kontakt med en interessant utstiller og arrangere et møte direkte der og da om det er ønskelig

Dette er nytt for de fleste, også oss som skal arrangere dette. Men vi mener samtidig at dette er helt avgjørende for fremtidige seminarer og konferanser. Vi vil være tilstede med flere ansatte for å svare på eventuelle spørsmål og hjelpe dere alle under arrangementet.

Kontakt oss

Håkon Bratland

Fagrådgiver
Avfall Norge
Ansvar: Innsamling, sortering og materialgjenvinning
Telefon:  97578502

Relaterte artikler

Se flere nyheter

Se flere nyheter