Lukk søk

Fantastisk lansering på NMBU

Onsdag 17. februar var REdu på NMBU og Næringslivsdagen for lansering. Det ble en knallsuksess!
Av: Cecilie Lind | Publisert: 19. februar 2016

REdustanden stod ikke stille ett sekund, hvor herlige studenter viste stor interesse for REdu, bransjen og mulighetene vi tilbyr. Det var stor entusiasme rundt Kahoot-quizen og med flotte ambassadører som Astrid, Kristine, Jørgen og Bjørn Erik fra RfD, Oslo REN og VESAR var det oppskriften på suksess!

Nesten 100 studenter hadde også meldt seg på kveldsarrangementet hvor vi presenterte REdu og bransjen, annonserte casevinnere og klippet båndet som symboliserte starten på REdu på NMBU.

Flotte filmer

Det ble sendt inn flere flotte filmer, som var en av casene på NMBU, med temaet «gjør avfalls- og gjenvinningsbransjen sexy». Vi trakk ut to vinnere, Alle filmene vil legges ut i starten av mars etter lanseringen på NTNU. Gled dere!

Tusen takk!

Tusen takk til studentorganisasjonene på NMBU, Næringsutvalget, Start NMBU, Energiforeningen og Industriell Økonomi, for helt fantastisk hjelp i planleggingen av lanseringen. Tusen takk til NMBU for flott samarbeid så langt. Vi håper på å komme tilbake så snart som mulig! Tusen takk til medlemmene våre, Oslo REN RfD og VESAR for herlig ambassadørarbeid og tryllekunster i løpet av dagen!
 
Vi gleder oss til fortsettelsen!
 
Les mer om REdu på Redu.no og følg med på utviklingen på Facebook

Kontakt oss

Silje Marie Rosenlund

Leder medlem og marked
Avfall Norge
Ansvar: Medlemverving- og oppfølging. Avfall Norges årskonferanse, arrangement. Prosjekter: REdu og tekstil
Telefon:  47179706

Jens Måge

Fagrådgiver
Avfall Norge
Ansvar: Team Leader ReThinking Waste, Project Manager REdu, Adviser Biowaste and Circular Economy
Telefon:  92292262