Her er Årets utstiller 2022

Alles Miljø stakk av med prisen for beste stand under Årskonferansen 2022.

Av: Stine Thorp | Publisert: 14. september 2022

En viktig del av Årskonferansen er utstillingen. Her vises det seneste og mest innovative av produkter og tjenester frem for bransjen.

I år var rundt 80 utstillere på plass, og gjorde en spartansk messehall om til en arena for liv og røre, samtaler og salg.

Som alltid kårer Avfall Norge Årets utstiller under konferansen. Årets jury besto av Avfall Norges Jens Måge (leder), og tre talntfulle REdu-studenter; Fride Sanna, Sigbjørn Lærum og Marte Sanna.

I år ble utdelingen lagt til konferansens avslutning, og opp på scenen kom fire glade ansatte i Alles Miljø for å ta imot skryt og utstillerpris.

Glade prisvinnere på scenen.


Her er juryens begrunnelse:

«Juryen legger vekt på standens vellykkede inkludering av årets tema; «Ingen bærekraftig framtid uten resirkulerte råvarer». Bærekraft - Live as we learn. Standen er preget av ombruk og svært god bruk av resirkulerte råvarer. Her snakker vi altså tema: SIRKULÆRT.

Juryen ønsker også å rose bruken av humor og kreativitet. Både innovasjon, design og salgs-pitch er preget av en rød tråd tydelig inspirert av vår (og deres) appetitt for avfall- og gjenvinningsbransjen. Dette gjennomføres på en imøtekommende måte. Besøkende blir sett og føler seg velkomne. Vi blir møtt av et smil og positive selgere.

Til tross for å ha laget et statement ved å produsere en av de høyest utstillingene, (med mye spikring og hamring…), ville denne standen gjort seg bemerket uansett størrelse.

Vi er sjarmert av både folkene og standen. Bruken av paller dekorert med vår nasjonale merkeordning med forgylt emballasjeavfall i GULL er kult og nyskapende.»

Standen var laget av gamle paller.
Stor stand og godt med besøk hos Alles Miljø.

Kontakt oss

Jens Måge

Fagrådgiver
Avfall Norge
Ansvar: Bioavfall, tekstiler, biologisk behandling
Telefon:  92292262

Relaterte artikler

Se flere nyheter