Kurs og studiepoeng i digitalisering for gjenvinningsbransjen

BIR, Høyskolen i Vestland, Universitetet i Bergen og Kompetanse Norge har sammen med Avfall Norge medutviklet et studieløp for etterutdanning innen digitalisering. I høst kan du delta på kurset gratis.

Av: Håkon Bratland | Publisert: 24. september 2021

Det er i gjenvinningsbransjen, som i andre bransjer, et stort behov for mer digital kompetanse. I høst er det gratis deltagelse i noen av fagene for å erfare hvordan de fungerer og hvordan de blir mottatt av studentene.

Universitet i Bergen og Høyskolen Vestland har med støtte fra Kompetanse Norge utviklet en hel kurspakke for digital kompetanse for renovasjonsbransjen. Det nye studieløpet er basert på digitale og etterhvert fysiske forelesninger, spill, podcaster og videoer som er forhåndsinnspilt av foreleserne, i tillegg til skriftlig pensum.

At vi har så mange kanaler, og mange ulike læringsmidler for å nå studentene i disse fagene er veldig bra. Det er mange måter å lære på, for noen fungerer det å se videoer, lytte til podkaster eller i noen tilfeller å spille et spill, andre foretrekker å lese pensum, men for de fleste er variasjon i læringsmateriellet motiverende. Det gjør også at en kan tilpasse studiene til jobb- og livssituasjon
Tarjei Heggernes

Akkurat nå høst er kurset gratis for og det er behov for deltagere fra hele landet, både fra privat- og offentlig sektor. Hele kurset går over 1,5 år og gir 52,5 studiepoeng dersom man ønkser å ta alle modulene. Du kan les mer her.

Ta kontakt i dag om dette høres interessant ut, det er oppstart i disse dager!

Kontakt oss

Håkon Bratland

Fagrådgiver
Avfall Norge
Ansvar: Innsamling, sortering og materialgjenvinning
Telefon:  97578502

Relaterte artikler

Se flere nyheter