Lukk søk

Løft blikket på Avfallskonferansen

Årets konferanse i Tromsø 7.-9. juni har tema «Klima og Kapital» og kombinerer et globalt perspektiv med bransjens løsninger. Meld dere på i dag!
Av: Cecilie Lind | Publisert: 10. januar 2016

Årets konferanse åpner med å løfte blikket mot de globale mulighetene og utfordringene bransjen står ovenfor i lys av den sirkulære økonomien. Hva er status for oss som bransje? Hva kreves av oss for å imøtekomme kravene og hvilke muligheter ligger foran oss?  Videre retter vi blikket mot relevante bransjeeksempler gjennom interessante paralleller.

Ta noen ekstra dager i Nordens Paris og bli med på grønn uke!

Remiks i Tromsø arrangerer grønn uke i forbindelse med Avfallskonferansen. Uken starter lørdag 4. juni og vil blant annet ha et spesielt fokus på redesign og matsvinn.
 

Dere får blant annet oppleve:

  • Tromsø kommune inviterer byens befolkning til å spise «SMART» lunsj i hele uken (SMART lunsj er et konsept som går ut på å lage gode måltider med produkter som er gått ut av dato)
  • Relevante filmer blir vist på den eldste kinoen i landet, Verdensteatret, som feirer 100 år i år
  • Bruktmarked på torget (lørdag før konferansen) + aktiviteter på torget i vår regi med redesign, bruktmarked, kunstinstallasjoner og grilling og diverse aktiviteter påfølgende lørdag. I samarbeid med Ungt entreprenørskap, SMAK, Noda og andre aktuelle aktører
  • Næringsforeningen utlyser en konkurranse blant butikkene i sentrum om mest kreative utstillingsvinduene med gjenbruk som tema
  • Rådhuset arrangerer fotoutstilling om Maritim forsøpling
Dette, i tillegg til de flotte omgivelsene Tromsø har å tilby.


Velkommen!