Møt vår nye medarbeider

Avfall Norge styrker staben og har ansatt Stine Thorp som kommunikasjonsrådgiver.

Av: Avfall Norge | Publisert: 18. mars 2022

Stine Thorp skal bidra til at Avfall Norges medlemmer er oppdatert på hva som skjer i gjenvinningsbransjen, og at jobben de gjør blir mer synlig.

- Dette er en bransje med et viktig samfunnsoppdrag som er i stor utvikling. Gjenvinningsbransjen spiller en nøkkelrolle om Norge skal nå klimamålene og lykkes med det grønne skiftet. Jeg er glad for å få mulighet til å bidra til dette i rollen som kommunikasjonsrådgiver i Avfall Norge.

Thorp kommer fra en stilling som kommunikasjonsrådgiver i Eksportkreditt, og har nesten 20 års erfaring som journalist, redaktør, innholdsprodusent og kommunikasjonsrådgiver. Hun er utdannet journalist ved City University, London.

- Sirkulærøkonomi er i fokus både i Norge og EU. I løpet av de neste årene vil det komme nye lover og regler som endrer kravene til ressursutnyttelse og gjenvinning. Det foregår også mye spennende innen forskning og utvikling. Dette er det viktig for oss å formidle til medlemmene, sier Cecilie Lind, administrerende direktør i Avfall Norge.

- Det blir mye å sette seg inn i, og morsomt å bli kjent med medlemmene og hvordan de jobber. Jeg ønsker at terskelen skal være lav for at medlemmer tar kontakt dersom de har noen tema de er opptatt av, eller har tips til nyhetssaker som kan være av interesse for kollegaer i bransjen, sier Thorp.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få siste nytt fra Avfall Norge om det som beveger seg i bransjen

Kontakt oss

Stine Thorp

Kommunikasjonsrådgiver
Telefon:  92867972

Relaterte artikler

Se flere nyheter