Nancy Strand gir stafettpinnen videre

Cecilie Lind blir konstituert som direktør i Avfall Norge.

Av: Sara Wilsgaard | Publisert: 19. juni 2020

- Etter 7 år som direktør i Avfall Norge føler jeg det er riktig å gi stafettpinnen videre, sier Nancy Strand.

Nancy Strand har i tiden som administrerende direktør stått for store endringer i organisasjonen. Et av de største endringene har vært arbeidet med å sidestille de kommunale og private medlemmene frem til det såkalte «samlingsvedtaket» i 2015.

I etterkant har hun jobbet for å rekruttere nye deler av bransjen og i dag kan hun med stolthet si at Avfall Norge er den eneste organisasjonen som kan representere hele avfalls- og gjenvinningsbransjen. Strand har også vært pådriveren for REdu etter at man i lang tid hadde snakket om behovet for å styrke arbeidet med kompetanse og rekruttering til bransjen.

- Jeg er stolt over at jeg sammen med styret og medlemmene har lykkes med de store endringene, men nå ønsker jeg nye utfordringer. Jeg savner å jobbe mer "hands on" på prosjekter, og spesielt mer med innovasjon.

Nancy Strand ønsker ikke å forlate organisasjonen, men får ny rolle som seniorrådgiver i Avfall Norge.

- I en rolle som seniorrådgiver får jeg mulighet til å jobbe ennå tettere med det jeg brenner for, nettopp innovasjon. Jeg er allerede i gang med å utforme forslag til ulike prosjekter.

Ny direktør fra august

Når Nancy Strand nå selv ønsket seg over i en ny rolle, er det et godt tegn at styret kunne konstituere en direktør fra egne rekker, forteller styreleder Berit Pettersen.

- Vi er utrolig takknemlige for den innsatsen Nancy har lagt ned for Avfall Norge og har tillit til at Cecilie Lind tar stafettpinnen videre på en god måte for både bransjen og organisasjonen, sier Pettersen.

Cecilie Lind er konstituert som administrerende direktør frem til generalforsamling våren 2021 og endringen trer i kraft fra og med 1. august 2020.Relaterte artikler

Se flere nyheter

Se flere nyheter