Ny Næringspolitisk direktør i Avfall Norge

Avfall Norge henter Cecilie Lind som ny næringspolitisk direktør. Hun vil blant annet bidra til å realisere Avfall Norges næringspolitiske plattform ved å sikre gjennomslag for politiske virkemidler og utforming av regelverk, samt utvikle Avfall Norges politikk i nært samarbeid med våre medlemmer.

Av: Avfall Norge | Publisert: 5. juni 2019

Vil sikre gjennomslag for politiske virkemidler og utforming av regelverk


- Avfall Norge er inne i en veldig spennende fase og det samme er gjenvinningsbransjen. I tillegg er dette en unik mulighet for for meg, hvor jeg å får bruke den kunnskapen og erfaringen jeg har etter 20 år i bransjen i en helt ny rolle. Jeg gleder meg, forteller Cecilie Lind, som tiltrer som Næringspolitisk direktør i Avfall Norge i August.

Cecilie Lind kommer fra en lang fartstid i flere deler av bransjen og har blant annet vært leder av gjenvinningsutvalget i Norsk industri, miljørådgiver i diverse konsulentselskaper og jobbet i ulike roller i Ragn-Sells. Som næringspolitisk direktør vil Cecilie blant annet bidra til å realisere Avfall Norges næringspolitiske plattform ved å sikre gjennomslag for politiske virkemidler og utforming av regelverk, samt utvikle Avfall Norges politikk i nært samarbeid med våre medlemmer.

- Jeg er virkelig glad for å ha hentet Cecilie Lind tilbake til avfalls- og gjenvinningsbransjen. Hun har bred faglig oversikt, og lang erfaring som kan bidra til å bringe bransjen fremover. Hun vil også styrke den faglige troverdigheten Avfall Norge har overfor myndigheter og politikere, sier Nancy Strand, administrerende direktør i Avfall Norge.


Kontakt oss

Nancy Strand

Seniorrådgiver
Avfall Norge
Ansvar: Avfallsforsk, REdu, deponi
Telefon:  91601901