Ny rådgiver i Avfall Norge

Avfall Norge har ansatt Marie Hesselberg som ny rådgiver.

Av: Sara Wilsgaard | Publisert: 2. mai 2021

Marie Hesselberg kommer fra stillingen som rådgiver prosjekt og utvikling i Follo Ren IKS, hvor hun har vært ansatt siden 2016. I Follo Ren har Hesselberg hatt hovedansvar for besøks- og avfallsstatistikk, miljøregnskap, uttalelser i plan- og byggesaker og opplæring. Videre har hun ledet og bidratt inn i prosjekter og skrevet flere utredninger. Hesselberg tar også med seg erfaringen som ansattevalgt styremedlem og videreutdanningen Samplan, et ettårig deltidsstudium i samfunnsplanlegging.

Hesselberg har en bachelorgrad i Samfunnsgeografi fra Universitetet i Oslo med fordypning i by- og regionalutvikling, og en MSc Environmental Assessment and Management fra University of Liverpool. Innen de ulike emnene har hun fokusert på avfallshåndtering, der blant annet mastergraden omhandlet gjenbruk og avfallshåndtering.

- Vi er veldig fornøyd med å ha fått Marie på laget. Hun har både bransjeerfaring, dybdekompetanse på viktige områder og en solid miljøfaglig kompetanse som vi kommer til å dra nytte av.

Vi ønsker Marie Hesselberg velkommen til Avfall Norge. Hun har første arbeidsdag mandag 3. mai.

Kontakt oss

Cecilie Lind

Administrerende direktør
Avfall Norge
Ansvar: Administrerende direktør
Telefon:  90110116