Lukk søk

Nye nettsider

Onsdag 3. mai lanserte Avfall Norge nye nettsider. Sidene er utarbeidet i samarbeid med Netlife Research, og produksjonen av nettsidene har pågått siden årsskiftet. Her vil du finne det du trenger å vite om Avfall Norge og alt det spennende som skjer i bransjen, i en ny profil og – forhåpentligvis – med en enklere navigasjon for deg som besøker oss.
Av: Cecilie Lind | Publisert: 3. mai 2017

Velkommen!

– Jeg er veldig glad for å ønske velkommen til Avfall Norges nye nettsider, sier kommunikasjonssjef i Avfall Norge, Torbjørn Sølsnæs.

De nye nettsidene skal gjøre det enkelt å bli kjent med menneskene og mulighetene i bransjen.

Det viktigste først: 


– 2017 er et viktig år for avfalls- og gjenvinningsbransjen. I EU kommer det mange initiativ til hvordan den sirkulære økonomien skal utvikles. Høstens valg vil ha betydning for rammevilkårene for verdiskapning i bransjen skal bli. Og i Avfall Norge skal vi samle hele bransjen og synliggjøre hva vi gjør og hvilket potensial som finnes her. Da må vi fornye oss, og fornye måten vi fremstår på, fortsetter Sølsnæs.

Litt rusk i motoren

Nettsiden må kobles opp mot andre eventsystemer, og vi regner med at det kan oppstå noen problemer i startfasen. Dersom du ikke får meldt deg på kurs eller lignende, oppfordrer vi til å sende en e-post til post@avfallnorge.no. 

- Om det er innhold du savner eller ikke finner, eller om du har andre innspill og synspunkter, setter vi pris på alle tilbakemeldinger, avslutter Sølnsæs. 


Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få siste nytt fra Avfall Norge om det som beveger seg i bransjen

Kontakt oss

Torbjørn Sølsnæs

Avfall Norge
Telefon:  48867925
E-post:

Kine Elisabeth Martinussen

Kommunikasjonsrådgiver
Avfall Norge
Ansvar: Webredaktør. Jobber også med bransjeanalysen og fagkommunikasjon.
Telefon:  99236935