Bli en snakkis på Årskonferansen

Det blir flere stands og lengre åpningstid, mulighet til å profilere seg med mat/drikke og mulighet til profilering på selve konferansehotellet.

Av: Stine Thorp | Publisert: 4. april 2022

6.-8. september går Årskonferansen 2022 av stabelen. I år er det 30-årsjubileum for konferansen, som arrangeres på X Meeting Point på Hellerudsletta.

Allerede nå har over 600 meldt seg på, og flere enn 40 bedrifter har booket seg plass i messehallen, deriblant Norsk Gjenvinning, Namdal Ressurs, NORSIRK, Enviropac og NOAH.

Det blir ekstra god tid til å besøke utstillerne. Til forskjell fra tidligere konferanser vil deltakerne kunne besøke messehallen under hele konferansen.

Ønsker din bedrift også å presentere seg på bransjens viktigste treffsted?

I år introduserer vi nye profileringspakker: På X Meeting Point er det ikke bare mulig å booke en stand i messehallen. Det går også an å booke egne møterom for foredrag og kundemøter. I tillegg blir det mulig med profilering knyttet til servering av mat, drikke og underholdning, og også profilering på konferansehotellets rom og fellesarealer. Se mer informasjon om profileringspakkene her.

Tirsdag 3. mai kl 8.30-9.30 arrangerer vi et webinar for å informere om de nye løsningene og mulighetene for partnerpakker, profilering og utstilling. Meld deg på her.

Kontakt oss

Kåre Fostervold

Direktør samfunnskontakt
Ansvar: Næringspolitikk, pressekontakt, energigjenvinning
Telefon:  48168041

Relaterte artikler

Se flere nyheter