Planlagte ryddeaksjoner 2019

Vi gjør vårt beste i å holde oversikt over det som rører seg, og er takknemlige om dere deler annen informasjon som dere har plukket opp. Dette er aktører som vi har fått bekreftet foreløpig.

Av: Sara Wilsgaard | Publisert: 25. mars 2019 | Fagområde: Marin forsøpling

Før fuglene kommer, 18. februar – 15. april

Prosjektet koordineres av Hold Norge Rent i samarbeid med Statens naturoppsyn og Norsk Ornitologisk Forening.

__

Sparebank1 Vestfold og Pulserende Kystperle med flere rydder Skjærgården, 2. mai

Fokus på å rydde skjærgården sammen med Sparebankstiftelsen (sparebank1). De går i dialog med skoler og foreninger, og stiftelsen støtter de med 150 kroner per plukket sekk.

__

NRK Vestfold vil sende direkte. Det er samarbeid med fylkesmannen, Oslofjorden Friluftsråd, Norsk Gjenvinning og renovasjonsselskapet Vesar om samhandling

__

Coop rydder Norge, 27. april – 4. mai

Rydder hele Norge, som i fjor er det 250 butikker som leverer ut ryddepakker. De samme butikkene har container fra Norsk Gjenvinning utenfor for levering. NG og Coop står for alle kostnadene. Mer informasjon kommer.

__

Strandryddeuka 2019, 29. april – 5. mai

Strandryddedagen er en nasjonal miljødugnad i regi av Hold Norge Rent der flere tusen frivillige rydder strender, øyer, holmer og havbunnen langs kysten så vel som langs bekker, elver og innsjøer i innlandet.

__

Oppdrag Havplast, 29. april – 26. mai

Miljøagentene og FINN.no inviterer norske femteklassinger til å bli med på Oppdrag Havplast, der de kan tjene penger til klassekassa samtidig som de rydder havet for plast.

__

Hold høsten ren, 16. – 22. september

Hold høsten ren er en landsomfattende ryddedugnad som arrangeres av Hold Norge Rent i tilknytning til den internasjonale strandryddedagen.

__

Plukk Plasten, hele året Initiativ i Moss, Rygge, Råde, Vestby og Våler. Oppfordrer til rydding hele året, Utlevering av gratis sekker og tilbyr både henting og levering.

Kontakt oss

Sara Wilsgaard

Medlemsansvarlig
Avfall Norge
Ansvar: Nettsider, medlemskommunikasjon, CRM, Årskonferansen
Telefon:  95707878