Ansett en student som summer intern og få oppgaver løst!

Rekordmange studenter søker seg til bransjen gjennom REdu! Vi åpner nå for at bedrifter utenfor satsingen kan være med å ansette studenter som summer interns i sommer.
Av: Jens Måge | Publisert: 6. april 2018

85 har søkt summer internship i bransjen gjennom REdu i år. Hensikten er at studenter skal få en smakebit på mulighetene i bransjen, og samtidig kunne jobbe med  masteroppgave eller andre faglig relevante prosjekter.

REdu ønsker at flest mulig skal få muligheten til å prøve seg i bransjen og åpner nå for at flere selskap kan henge seg på!

Studentene løser oppgaver i bedriften!

Det er mange ulike oppgaver som kan egne seg for REdu-kandidatene. De kommer fra et mangfold av studieretninger, og det er god sjanse for at en dyktig student er klar for å gå løs på nettopp din bedrift sitt problem. Tidligere oppgaver har favnet alt fra utredning, dokumentasjon og forskning, til kommunikasjon innenfor områder som byplanlegging, materialgjenvinning og avfallsreduksjon og internasjonalt arbeid.

Programmet har gode tilbakemeldinger fra studenter

I fjor plasserte REdu 21 studenter ut i  bransjen. Det var en god erfaring både for studentene og bedriftene. Les mer om hva studentene hadde å si om sin internship.

Er du interessert i å tilby et REdu-internship sommeren 2018? Da må dette på plass:

Bedriften må kunne tilby 6-8 uker betalt sommerjobb. Det behøver ikke å være sammenhengende uker, og perioden avtales mellom selskapene og student

Internship skal være knyttet opp mot en av følgende oppgaver:

  • Masteroppgave med en veileder på universitet
  • Prosjektoppgave (bachelor)
  • Et internt prosjekt valgt av bedriften

Det oppfordres til at interns inviteres med av selskapene på Årskonferansen.

I tillegg arrangerer Avfall Norge en felles Kick-off for studentene i Oslo i juni, hvor vi oppfordrer studentene til å delta. REdu kan være med å dekke reisekostnaden.

Studenten følges opp underveis, etter avtale mellom bedriften og studenten. Det gjennomføres en evaluering overfor studentene og bedriftene i etterkant, og de inviteres inn i en egen alumnigruppe for at de kan bygge sitt eget nettverk gjennom sommeren og i etterkant.

REdu vil ha flere med på laget!

Internshipsprogrammet forutsetter ikke REdu-medlemskap, men vi vil selvsagt ha flere med på REdu-laget!

Les mer om hvordan vi jobber for å engasjere studenter over hele landet til å jobbe med avfall og gjenvinning.

Ta kontakt med jens.maage@avfallnorge.no

Kontakt oss

Jens Måge

Fagrådgiver
Avfall Norge
Ansvar: Bioavfall, tekstiler, biologisk behandling
Telefon:  92292262

Relaterte artikler

Se flere nyheter

Se flere nyheter