Lukk søk

Rekrutterer ny kommunikasjonssjef fra Kruse Larsen

Avfall Norge henter Torbjørn Sølsnæs (41) inn som ny kommunikasjonssjef.
Av: Cecilie Lind | Publisert: 2. september 2016

- Avfalls- og gjenvinningsbransjen er en fantastisk nyskapende bransje som skaper store verdier for samfunnet. Å jobbe for en aktør som er så sentral for at vi skal lykkes med det grønne skiftet gleder jeg meg veldig til, sier Torbjørn Sølsnæs.

 Sølsnæs kommer fra rådgivningselskapet Kruse Larsen AS, hvor han har jobbet siden februar 2016. Han har tidligere hatt ansvar for strategisk kommunikasjon i Høyres stortingsgruppe og var i perioden 2011-2014 seniorrådgiver i First House AS.

 – Når jeg får muligheten til å lede et så viktig kommunikasjons- og interessepolitisk arbeid, er det i realiteten kun ett alternativ: Å gripe muligheten, sier Torbjørn Sølsnæs.

 Avfall Norge er en bransjeorganisasjon for aktører innenfor avfalls- og gjenvinningsbransjen. Bransjen omsatte for 20 milliarder kroner i 2015, og er i dag arbeidsplassen til 8.000 mennesker.

 - Da vi skulle rekruttere en ny kommunikasjonssjef, falt valget lett på Torbjørn. Han har den rette miksen av erfaring fra politikk og kommunikasjon, og har i tillegg vist sterk innsikt i bransjens utfordringer og muligheter. Vi gleder oss til å få ham på plass, sier Nancy Strand, administrerende direktør i Avfall Norge.