Lukk søk

Samarbeidspartnere "Industriell bærekraft"

Tusen takk til alle samarbeidspartnere som bidrar til gjennomføringen av Avfall Norges årskonferanse "Industriell bærekraft" i Stavanger, juni i 2018.
Av: Cecilie Lind | Publisert: 6. desember 2017

Hovedsamarbeidspartner

I 15 år har Sirkel Glass (tidl. Syklus) vært en aktiv samarbeidspartner for Avfallskonferansen, nå Avfall Norges årskonferanse. Det er dermed en glede å annonsere at Sirkel Glass for sekstende gang er med som Hovedsamarbeidspartner og vil sammen med Avfall Norge, bidra til gjøre "Industriell bærekraft" til den beste konferansen hittils.

Sirkel Glass AS er Norges eldste materialselskap og sørger for at 100 prosent av glassemballasjen som blir samlet inn blir materialgjenvunnet til nye produkter. Mye blir til ny glassemballasje og resten blir til Glasopor Skumglass.

Les mer om Sirkel Glass her.

 

Du finner Sirkel Glass på stand: 59, 60, 61 og 62 i Stavanger EXPO 5. og 6. juni!

Vi takker IVAR,  Sandnes kommune og Stavanger kommune for tett samarbeid rundt lokal kunnskap til faginnlegg og sosiale arrangement, og spesielt for deres innsats for de flotte fagturene.

De lokale samarbeidpartnerne har det fulle ansvaret med å arrangere lokale fagturer til opplevelse og inspirasjon for deltakerne.

I 2018 har fagturene fått en dedikert plass på torsdag den 7. juni. Det lønner seg å melde seg på tidlig, da det er begrensede plasser.

Se hele konferanseprogrammet inkludert fagturene her

Ønsker du også å bli samarbeidspartner for 2018?

Kontakt silje@avfallnorge.no for informasjon

Kontakt oss

Silje Marie Rosenlund

Leder medlem og marked
Avfall Norge
Ansvar: Medlemverving- og oppfølging. Avfall Norges årskonferanse, arrangement. Prosjekter: REdu og tekstil
Telefon:  47179706