Lukk søk

Syklus, 15 år som hovedsponsor av Avfallskonferansen

Syklus Glass AS, tidligere Norsk Glassgjenvinning AS, har vært en aktiv partner og hovedsponsor for Avfallskonferansen siden Tromsø i 2002. Da delte de ut en eske til hver deltaker på bussen på vei til Sommarøy. Esken bestod av en miniatyrflaske Aquavite, 1 øl, klippfisk og spekepølse.
Av: Cecilie Lind | Publisert: 19. mai 2017

Syklus har bidratt med å utvikle dag 0 (bli-kjent-middagen) til det det er i dag, et fast og selvfølgelig innslag på bransjens viktigste møteplass.

Det har vært mange ulike konserter og show som Abba-show, Trylle- show og Elvis -show. Mange treffes for første gang på lenge på bli-kjent-middagen, og det legges til rette for mingling. Hvert år tilbys også den faste Syklus-ølen, på glassflaske (selvfølgelig) og gjerne produsert av et lokalt bryggeri.


I år har Syklus valgt å bryte litt av sin tradisjon, men slår ikke mindre på stortrommen. De gir deltakerne årets store konsert etter festmiddagen på onsdagen med ingen ringere enn CC Cowboys. I tillegg blir det selvfølgelig Syklus- øl under det nye utstillerarrangementet Afterwork den 14. juni.

Samarbeidet med Syklus har bidratt til at Avfallskonferansen har fått så mange lojale og fornøyde deltakere. Deres bidrag har absolutt påvirket konferansens utvikling til å bli den viktigste årlige begivenheten for alle i bransjen

Kilde: Nancy Strand, adm dir, Avfall Norge

For Syklus er det viktig å være en tydelig støttespiller i bransjen og til Avfall Norge. I tillegg har vært en glede å bli kjent med alle de lokale vertskapene rundt om i hele landet! Kommunene og IKSene er en av våre viktigste samarbeidspartnere, samarbeidet gjennom konferansen har derfor vært viktig for oss. Vi er også stolte av å ha vært med på den utrolige reisen og utviklingen konferansen har hatt og at den har blitt en stor og viktig arena for diskusjon både for bransjen og for næringslivet

Kilde: Kjell Håkon Helgesen, adm.dir Syklus