To sentrale medarbeidere slutter i Avfall Norge

I løpet av våren takker vi av to dyktige medarbeidere som har bidratt til å ta bransjen fremover. Henrik Lystad og Torbjørn Sølsnæs slutter i Avfall Norge.
Av: Sara Wilsgaard | Publisert: 31. januar 2019

Henrik Lystad har vært ansatt i Avfall Norge siden 2003 og er godt kjent blant Avfall Norges medlemmer over lengre tid. Lystad har som fagdirektør vært fagansvarlig for organisasjonen i lang tid.

- I nesten 16 år har jeg vært med på utrolig mye spennende i Avfall Norge. Når jeg nå søker nye utfordringer er det med vissheten om at Avfall Norge har en viktig rolle å spille framover. Jeg takker så mye for samarbeidet, og ønsker kollegaer og alle involverte i organisasjonen lykke til videre med den viktige oppgaven, sier Henrik Lystad.

Et tilbud man ikke kunne si nei til

Torbjørn Sølsnæs har takket ja til å bli ansvarlig for politikk og samfunnskontakt i NHO Service og Handel. Torbjørn ble ansatt som kommunikasjonssjef i Avfall Norge oktober 2016, og har siden sommeren 2018 vært næringspolitisk direktør.

- Jeg har valgt å takke ja til et jobbtilbud som ansvarlig for politikk og samfunnskontakt i NHO Service og Handel. Det betyr at jeg har sagt opp stillingen som næringspolitisk direktør i Avfall Norge. Det er selvsagt vemodig, samtidig som dette er en mulighet jeg ikke kunne la gå fra meg, sier Sølsnæs.

Mange dyktige folk på laget

Administrerende direktør, Nancy Strand forteller at det er en spesiell situasjon ettersom to sentrale og svært dyktige ledere forlater organisasjonen på samme tid.

- Med ulik fartstid har de preget Avfall Norge, og jeg vet at det er mange som ikke helt vil klare å forestille seg Avfall Norge uten de, og kanskje spesielt uten Henrik.

Strand er glad for at ansatte i Avfall Norge er ettertraktet. Hun forteller videre at hun setter pris på organisasjonens kompetanse og ser frem mot et spennende år for bransjen.

- Akkurat nå er jeg svært glad for den dyktige gjengen som utgjør Avfall Norges sekretariat, hvor vi sammen skal fortsette å gjøre en god jobb for medlemmene, bransjen og for samfunnet rundt oss.

Kontakt oss

Nancy Strand

Seniorrådgiver
Avfall Norge
Ansvar: Avfallsforsk, REdu, deponi
Telefon:  91601901