Tusen takk for Årskonferansen 2021

700 deltagere, 26 utstillere, over 30 innledere, prisutdeling og konkurranser gjorde årets digitale konferanse til en minnerik opplevelse.

Av: Cecilie Lind | Publisert: 11. juni 2021

Innholdsrikt program

Deltagerne på årets konferanse fikk først bli med ut på tur i Oslo-området og besøkte både et kommunalt avfallsmottak og et mottak for næringsavfall, samt et energigjenvinningsanlegg.

Deretter var det tid for bransjens første digitale utstilling med 26 godt forberedte utstillere som både avholdt møter, snurret film, hadde konkurranser og delte informasjon på ulike plattformer.

Deretter var det mulighet for å dra på tre ulike befaringer før parallellene startet. Videre var det diskusjon og innlegg om næringspolitikk og fremtidsutsikter på hovedscenen, før det hele ble avsluttet med prisutdeling.

Alt innhold tilgjengelig i én måned

Hele konferansen med alt innhold er tilgjengelig for alle deltagere i én måned til, det er bare å logge seg på plattformen MyOnevent og se alt du ikke rakk 9. juni.

Under finner du noe utvalgte sitater fra innlederne på konferansen:

I Avfall Norges næringspolitiske program peker dere veldig presist på behovet for å bygge markeder for sekundære råvarer. De siste årene har vi vært opptatt av å skape tilbud av sekundære råvarer. Neste skritt er å skape etterspørsel!

Kilde: Erna Solberg, statsminister

Sirkulærøkonomien er framtida og gjenvinningsbransjen er midt i hjertet av framtida.

Kilde: Are Tomasgard, LO

Norsk gjenvinningsbransje går en gullalder i møte.

Kilde: Lars Haltbrekken, SV

Kontakt oss

Sara Wilsgaard

Medlemsansvarlig
Avfall Norge
Ansvar: Nettsider, medlemskommunikasjon, CRM, Årskonferansen
Telefon:  95707878