Utstillerplass på årets fagseminarer

Avfall Norges fagseminarer er en perfekt arena for å vise frem produkter til bransjefolk innen spesifikke fagområder.

Av: Marie Hesselberg | Publisert: 13. september 2021


Avfall Norges fagseminarer er en unik mulighet til treffe bransjen innen spesialiserte fagfelt. Høsten 2021 vil fagseminarene være hybride. Dette innebærer at det tilbys både fysiske og digitale billetter. For utstillere betyr dette at man kan velge mellom å ha fysisk eller digital stand, eller begge deler! På den digitale plattformen får du en digital stand der du enkelt kan presentere produkter og tjenester, ansatte og virksomheten din via videomøte, chat, en-til-en møter med selgere, digitale brosjyrer, film mm.

Høsten 2021 kan du være utstiller på følgende fagseminarer:

Energigjenvinningsseminaret, 21. oktober på Clarion Hotel Oslo

Deponiseminaret, 28. oktober på Hasle Linie

På høstens fagseminarer vil det legges opp til 50 fysiske deltakere. I tillegg er målet å ha like mange deltakere med digitalt. For å få til et godt hybrid seminar og tilby en sosial arena vil vi nå arrangere middag med aperitiff ettermiddagen før seminaret. Selve seminaret begynner morgenen etter og varer èn dag. Som utstiller er du selvfølgelig velkommen til å være med begge dager. Ønsker du å delta på middagen må dette hukes av i bestillingen.

Utstillingen

Den fysiske utstillingen vil være plassert i tilknytning til foredragssalen. Det vil være mulig å sette opp utstillingen sin fra kl. 07.00 samme dag som seminaret arrangeres. For fysisk utstilling er rammene som følger:

-2x3 meters modul
-Hotellet stiller med bord, hvit duk, stol og strøm
-Inkludert én billett for deltagelse seminar (ekskl. middag kvelden før og hotellrom)
-Valgfri digital utstilling i Hopin-plattformen

Ønsker dere å delta med flere enn en person inne på selve seminaret, kan dere kjøpe ekstra billett til dette. Denne billetten kan kjøpes til medlemspris. På grunn av coronatiltak, er det maksbegrensinger på antall samtidige deltakere inne på seminaret.

Deltakerne på seminaret vil kunne besøke utstillingen både før og etter seminaret, samt i alle pauser. Det vil bli lagt opp til stående minglelunsj i utstillingsområdet.

I den digitale versjonen sørger vi for god tid i programmet til å besøke utstillingene. Den digitale plattformen vil besøkes av både de som deltar digitalt og fysisk, da noe felles program vil foregå her.

Utstillermøte

22. september arrangerer Avfall Norge utstillermøte for de som vurderer å delta på fagseminarene som utstiller. Det er selvfølgelig gratis å delta.

Skulle dere ønske mer informasjon eller å melde dere på som utstillere så kan en mail sendes til kare@avfallnorge.no. Ikke nøl med å ta kontakt!


Kontakt oss

Kåre Fostervold

Rådgiver næringspolitikk og fag
Ansvar: Næringspolitikk, pressekontakt, energigjenvinning
Telefon:  48168041

Relaterte artikler

Se flere nyheter

Se flere nyheter