Velkommen til Emcom AS

Avfall Norge ønsker Emcom velkommen som nytt medlem.

Av: Avfall Norge | Publisert: 18. september 2019

Emcom AS har siden 2005 levert innovative tekniske løsninger til flere bransjer. De er leverandør av profesjonelle mobilroutere, antenner, industrinettverk og sensorløsninger, deriblant sensorsystemer for smart avfallshåndtering.

Emcom sitt mål er å tilby løsninger som bidrar til mer effektiv avfallshåndtering, reduserte kostnader, og som er mer miljøvennlig.

- Med vårt medlemskap i Avfall Norge ønsker vi å lære mer om digitaliseringsbehov i de forskjellige delene av verdikjeden rundt avfallshåndtering i Norge, og tilby moderne tekniske løsninger tilpasset bransjen, sier Øyvind Martinsen, salgsansvarlig hos Emcom.- I det grønne skiftet vi i dag er en del av, er det flott å kunne samarbeide med en bransje som kan ha stor påvirkning i reduksjon av utslipp. Ikke bare kan et nivåmålingssystem være kostnadsbesparende for bedriften, men det kan også bidra til å redusere utslipp fra unødvendig kjøring med tunge kjøretøy. Det er viktig for oss å øke vår kunnskap om renovasjonsbransjen, både for egenutvikling og også for å kunne tilpasse vårt tilbud til dette markedet. Det var da naturlig for oss å skulle bli medlem av Avfall Norge, avslutter, Martinsen.

- Det er flott å få inn Emcom som nye medlemmer av Avfall Norge. Bransjen satser på digitalisering, og da trenger vi ulik kompetanse på teknologiske løsninger, forteller Nancy Strand, administrerende direktør i Avfall Norge.

Kontakt oss

Silje Marie Rosenlund

Leder medlem og marked
Avfall Norge
Ansvar: Medlemverving- og oppfølging. Avfall Norges årskonferanse, arrangement. Prosjekter: REdu og tekstil
Telefon:  47179706

Relaterte artikler

Se flere nyheter

Se flere nyheter