Lukk søk

Velkommen til medlemsmøte og generalforsamling 13. juni

2017 er et viktig år for avfalls- og gjenvinningsbransjen. Stortingsvalget som står for døren vil avgjøre hvilke rammebetingelser bransjen vår skal ha de neste fire årene. Sirkulær økonomi er i vinden: I EU er de nå inne i sluttforhandlingene om sirkulær økonomi-direktivene, og i vår hjemlige regjering jobbes det med å lage en melding til Stortinget om avfallspolitikk og sirkulærøkonomi. Og i bransjen jobbes det på mange plan med utvikling og utveksling, fornying og innovasjon - for å lage gode, smarte, trygge og miljøvennlige måter å håndtere avfallsressursene på.
Av: Cecilie Lind | Publisert: 1. juni 2017

Midt i dette står Avfall Norge. I forbindelse med Avfallskonferansen 2017 "Sirkulær fremtid" innkalles alle medlemmer i Avfall Norge med til medlemsmøte og generalforsamling i Kristiansand, 13. juni, 2017.Bli med å diskutere hvilken rolle du mener Avfall Norge skal ha fremover!

Litt praktisk informasjon: Medlemsmøte og generalforsamling gjennomføres i tilknytning til Avfallskonferansen (se eget program på www.avfallskonferansen.no).  

Hvis du ikke allerede er påmeldt og ønsker å delta på medlemsmøte/generalforsamling: send en mail til avfallskonferansen2017@gyro.no

Sted: Scandic Sørlandet, Travparkveien 14, 4636 Kristiansand.

Timeplanen ser slik ut 13. juni:

11:00 Lunsj 12:00 Medlemsmøte 14:30 Generalforsamling

Ta kontakt med oss for sakspapirer.

På generalforsamlingen har hovedmedlemmer stemmerett. Alle øvrige medlemmer har møte- og talerett. På medlemsmøtet har naturligvis alle medlemmer møte- og talerett! 

Ta gjerne kontakt med Avfall Norge på post@avfallnorge.no eller telefon 24 14 66 00 ved spørsmål.

Vi oppfordrer alle medlemmene våre til å bli med i diskusjonen og selvfølgelig delta på årets Avfallskonferanse Sirkulær Fremtid.

Meld dere på her

Velkommen til generalforsamling, medlemsmøte og Avfallskonferansen i Kristiansand!