Velkommen til Nordisk Avfallspool

Avfall Norge ønsker Nordisk Avfallspool velkommen som nytt medlem. Nordisk Avfallspool bistår offentlige og private aktører med rådgivning og har spesialisert seg innen effektiv avfallsforvaltning.

Av: Sara Wilsgaard | Publisert: 29. mars 2022

Nordisk Avfallspool bistår virksomheter som ønsker en gjennomgang og forbedring av sin avfallsforvaltning gjennom å utarbeide behovsanalyse, tilbudsvurdering til nye igangsatte rutiner og oppfølging av entreprenører etter avtaleinngåelse.

Selskapet drives av Per Eriksen som er utdannet siviløkonom og ingeniør med spesialisering innen effektivisering, prosessforbedring samt logistikk. Han har flere års erfaring innen bedriftsledelse og har jobbet med oppdrag innenfor bransjer som transport, handel, industri og offentlig sektor.

- Nordisk Avfallspooll skal være en rådgiver på alle nivå gjennom sortering, innhenting og levering av alle typer avfallsfraksjoner. Vi setter strenge krav til utførende enheter slik at vi sikrer at avfallet behandles i henhold til krav i lov og forskrift, forteller Per Eriksen, daglig leder i Nordisk Avfallspool.

Nordisk Avfallspool består av rådgivere med lang erfaring med avfallsmarkedet og er opptatt av å være effektiv i sitt arbeid.

- Vi ønsker i minst mulig grad å forstyrre våre medlemmer i deres arbeidshverdag, og legger derfor opp til korte og effektive prosesser, avslutter Eriksen.

Om Nordisk Avfallspool

Vil dere bli medlem i Avfall Norge?

Kontakt oss

Sara Wilsgaard

Medlemsansvarlig
Avfall Norge
Ansvar: Medlemskommunikasjon, bærekraft og ombruk.
Telefon:  95707878

Relaterte artikler

Se flere nyheter

Se flere nyheter