Velkommen til Packoorang

Det nyoppstartede selskapet Packoorang satser på gjenbrukbar emballasje laget av resirkulerbar plast.

Av: Sara Wilsgaard | Publisert: 10. november 2020

Packoorang er et nyoppstartet gründerselskap som etablerte seg i april 2020. Målet er å hjelpe bedrifter å revolusjonere emballasje verden, og Packoorang jobber med å redusere både klimagassutslipp samt å eliminere avfall forårsaket av emballasje fra netthandelen.

I følge Packoorang gir deres emballasje 81 prosent lavere CO2-avtrykk enn pappeske, og emballasjen kan leveres helt karbon fri. I tillegg begrenser vi ingen bransjer fra å bruke emballasjen, og har både gjenbrukbar emballasje til netthandelen men også andre løsninger som passer ulike bransjer.

Mer avfall fra emballasje

I tråd med at netthandelen har økt drastisk de siste årene, har også emballasjeavfallet økt, dette ønsket gründeren Natasha Abbas å gjøre noe med.

- Målet var å lage en emballasje der man slipper unødvendig fyll for å beskytte produktet, slik som bobleplast og lignende. Med vår emballasje behøver bedrifter ikke engang å bruke teip. Vi gjorde også en pakke-test som viser at bedrifter kan spare i gjennomsnitt 30 sekunder på pakking.

Søker samarbeidspartnere fra gjenvinningsbransjen

Packoorang håper at et medlemskap skal kunne bidra til å komme i kontakt med aktører som er nytenkende og ønsker å jobbe mot et felles mål, nettopp avfallsreduksjon.

- Gjennom å bli medlem i Avfall Norge håper vi på å komme i kontakt med aktører som kan være interessert i å se på nye måter å redusere emballasjeavfall på, og ønsker oss innspill på den sirkulære modellen vår når det kommer til retur av emballasjen, sier Natasha Abbas, gründer i Packoorang.

I 2021 har selskapet planlagt å gjennomføre et pilotprosjekt med ulike aktører for å teste konseptet.

– Vi noen store aktører på interesselisten, både fra Norge og internasjonalt. Vi gleder oss til fortsettelsen og til å gå ut med mer informasjon om piloten etter hvert, sier Natasha Abbas.

Vil du vite mer om Packoorang eller ønsker å bli partner?

Se Packoorang.no

Eller ta kontakt med Natasha Abbas: Natasha@packoorang.com

Kontakt oss

Sara Wilsgaard

Medlemsansvarlig
Avfall Norge
Ansvar: Nettsider, medlemskommunikasjon, CRM, Årskonferansen
Telefon:  95707878

Relaterte artikler

Se flere nyheter

Se flere nyheter