Velkommen til REEN

Avfall Norge ønsker REEN velkommen som nytt medlem. REEN AS er en teknologileverandør som effektiviserer innsamling, måling og transport av avfall.

Av: Avfall Norge | Publisert: 9. desember 2021

Gjennom bruk av sensorer kombinert med intelligente skybaserte verktøy tar REEN i bruk data for å gjøre avfallsbeholdere smarte. Sensorene sender digital informasjon opp i det skybaserte smartsystemet og gir oversikt, innsikt, dokumentasjon og kontroll. Ved bruk av REEN strømlinjes avfallsprosessen på en effektiv, bærekraftig og lønnsom måte.

Vil effektivisere

REEN AS ble etablert i 2019 i Larvik og utvikler programvare- og sensorteknologiløsninger for å effektivisere avfallshåndteringen. Selskapet er blant annet eid av Europas nest største telematikkselskap, norske ABAX Group.

- I løpet av det siste tiåret har REENs morselskap ABAX utviklet og investert innenfor telekommunikasjon og kjøretøyteknologi, og blitt den nest største telematikkbedriften i Europa. Etter å ha skiftet fokus mot løsninger for avfallshåndtering, kjøpte REEN Enevo i sommer, en global utvikler av sensorteknologi og dynamiske kjørerutesystem, sier Mikael Langdahl Go To Market Director – Global Senior Advisor.

Smarte og bærekraftige lokalsamfunn

REEN ønsker å jobbe med selskaper som vil å bidra til et mer bærekraftig lokalsamfunn gjennom å benytte teknologi og data for å endre fremtidens avfallshåndtering.

-Vår kompetanse og teknologi skaper den verdifulle innsikten vi trenger for å forbedre måten avfallshåndteringsselskaper samler, transporterer og distribuerer avfall på. Med den, blir avfallsbeholderne skattekister med data, som hjelper å flytte ressursene smartere, kostnadseffektivt og enklere, forteller Langdahl.

Mikael Langdahl forteller at de søker kontinuerlige tilbakemeldinger og setter kundens behov i fokus.

- For å få jobben gjort, kommuniserer vi tydelig, henter tilbakemeldinger kontinuerlig, og er genuint opptatt av kundens behov. Dette tillater oss å virkelig eie vår egen prosess, og forsikrer at våre ansatte har de rette ressursene til å utføre, tilpasse, tenke stort og levere i tide med kvalitet og integritet, avslutter han.

REEN AS

Etablert i 2019

Hovedkontor i Larvik i tillegg til kontorer i kontorer i Finland, Storbritannia og USA.

Tilbyr teknologitjentester som sensorer, datainnsamling og skytjenester.

-

E-post: support@reen.com

Nettside: https://reen.com/no

LinkedIn: reen

Relaterte artikler

Se flere nyheter

Se flere nyheter