Velkommen til Sparks

Avfall Norge ønsker Sparks velkommen som nytt medlem.

Av: Avfall Norge | Publisert: 5. mars 2020

Sparks AS skal være koblingsboksen som bringer nye og uprøvde samarbeid og teknologier sammen, for å løse morgendagens miljøutfordringer og krav, uavhengig av bransje og innsatsfaktorer.

Sparks formål er å forsyne definerte markedssegmenter med miljøvennlige produkter og tjenester som reduserer miljøbelastningen, forbedrer operasjonell sikkerhet og øker produktiviteten i industrien. Sparks skal initiere, utvikle og realisere smarte grønne løsninger og være en løsningsleverandør mot viktige kunder. Fokuset er på store kundeandeler med gode relasjoner, fremfor markedsandeler, gjennom gjensidig engasjement. Sparks ønsker derfor å jobbe med kundeutfordringer/smertepunkter/resirkulering av avfall fremfor å "pushe" produkter.

Hensikten er å aktivere forskning og utviklingsressurser når interessante prosjekter presenteres, og levere en komplementær produktlinje med avfall- og gjenvinnings løsninger, og resirkuleringsløsninger til våre nøkkelmarkeder.

- Vi ønsker å være medlem av Avfall Norge siden det dere holder på med er svært godt i tråd med Sparks visjon, formål og strategi oppsummert over. I tillegg ser vi fram til å treffe mange av våre kunder, drive nettverksbygging samt å lære mer både i et nasjonalt og internasjonalt perspektiv sier Lars Bugge, sales manager i Sparks AS.

Kontakt oss

Silje Marie Rosenlund

Leder medlem og marked
Avfall Norge
Ansvar: Medlemverving- og oppfølging. Avfall Norges årskonferanse, arrangement. Prosjekter: REdu og tekstil
Telefon:  47179706

Relaterte artikler

Se flere nyheter

Se flere nyheter