Velkommen til Stena Recycling

Vi ønsker Stena Recycling velkommen som nytt medlem i Avfall Norge.

Av: Mona Sæther | Publisert: 18. mars 2019

- Stena Recycling AS velger å gå sammen med de største private aktørene og kommunene i Norge og blir medlem av Avfall Norge. Vår bransje har lyse utsikter med økt interesse fra allmennheten og stadig større krav og forventninger fra våre kunder, sier administrerende direktør i Stena Recycling, Max Trandem.

Styrke rammevilkår for bransjen

Trandem forteller at de er opptatt av å tilfredsstille deres kunder og opprettholde en økonomisk bærekraftig virksomhet.

- Vi som bransje må forbedre oss innen en del områder og samtidig påvirke til langsiktige, forutsigbare rammevilkår. Dette tror vi at vi best får til ved å stå samlet med alle aktørene i bransjen, uavhengig av eierforhold, sier Max Trandem.

- Vi er veldig glade for at Stena er medlem hos oss. Dette er med på å styrke vårt arbeid med bedre rammevilkår for bransjen, sier Nancy Strand, administrerende direktør i Avfall Norge.

Om Stena Recycling

Stena Recycling er en del av det svenske Stena Metall-konsernet som bedriver gjenvinning i fem geografiske markeder under navnet Stena Recycling. Stena Recycling har et stort nettverk av filialer og totalt finnes det nesten 200 anlegg i Norge, Danmark, Sverige, Finland og Polen.

Stena Recycling utvikler innovative løsninger som gir merverdi gjennom hele gjenvinningskjeden, fra transport og praktisk gjenvinning. Videre jobber de med avfallsrelaterte tjenester som opplæring, rådgivning og rapportering.

Relaterte artikler

Se flere nyheter

Se flere nyheter