Lukk søk

Velkommen til Stena Recycling

Vi ønsker Stena Recycling velkommen som nytt medlem i Avfall Norge.

Av: Mona Sæther | Publisert: 18. mars 2019

- Stena Recycling AS velger å gå sammen med de største private aktørene og kommunene i Norge og blir medlem av Avfall Norge. Vår bransje har lyse utsikter med økt interesse fra allmennheten og stadig større krav og forventninger fra våre kunder, sier administrerende direktør i Stena Recycling, Max Trandem.

Styrke rammevilkår for bransjen

Trandem forteller at de er opptatt av å tilfredsstille deres kunder og opprettholde en økonomisk bærekraftig virksomhet.

- Vi som bransje må forbedre oss innen en del områder og samtidig påvirke til langsiktige, forutsigbare rammevilkår. Dette tror vi at vi best får til ved å stå samlet med alle aktørene i bransjen, uavhengig av eierforhold, sier Max Trandem.

- Vi er veldig glade for at Stena er medlem hos oss. Dette er med på å styrke vårt arbeid med bedre rammevilkår for bransjen, sier Nancy Strand, administrerende direktør i Avfall Norge.

Om Stena Recycling

Stena Recycling er en del av det svenske Stena Metall-konsernet som bedriver gjenvinning i fem geografiske markeder under navnet Stena Recycling. Stena Recycling har et stort nettverk av filialer og totalt finnes det nesten 200 anlegg i Norge, Danmark, Sverige, Finland og Polen.

Stena Recycling utvikler innovative løsninger som gir merverdi gjennom hele gjenvinningskjeden, fra transport og praktisk gjenvinning. Videre jobber de med avfallsrelaterte tjenester som opplæring, rådgivning og rapportering.