Velkommen til Varig Teknikk & Miljø

Avfall Norge ønsker Varig Teknikk og Miljø velkommen som nytt medlem

Av: Avfall Norge | Publisert: 20. mars 2020

Varig Teknikk & Miljø AS er et Skandinavisk konsern med spesialkompetanse innen avfalls- og gjenvinningsløsninger, samt avfallslogistikk. Varig Teknikk og Miljø har i snart 30 år levert innovative produkter og løsninger til deres kunder. Foruten å representere leverandører, har de også egen ingeniøravdeling som designer og konstruerer spesialløsninger.

- Vi ser et betydelig vekstpotensiale innen effektivisering av avfalls- og gjenvinningsløsninger både privat og i kommunal sektor. Varig Teknikk & Miljø har stort fokus på løsninger som fører til redusert behov for transport og derav CO2-utslipp, sier Harald Haug, daglig leder i Varig Teknikk & Miljø.

Varig Teknikk & Miljø AS tilbyr et meget bredt spekter av fremtidsrettede løsninger som kan bli kombinert og skreddersydd til ulike behov. Blant annet emballasjepresser, komprimatorer, rullekomprimatorer, kanalpresser, sorteringsanlegg, omlastestasjoner eller avfallslogistikksentere i kombinasjon med digitale løsninger.

- Varig Teknikk & Miljø AS ser frem til vårt medlemskap i Avfall Norge, og til å bli en del av et større bransjenettverk som kan tilføre oss ny kunnskap og gi oss nettverksmuligheter for å ytterligere styrke vår posisjon. Vi mener at vi har mye å bidra med og ønsker å holde en aktiv profil da vi leverer løsninger for fremtiden, avslutter Harald Haug, daglig leder i Varig Teknikk & Miljø.

Kontakt oss

Silje Marie Rosenlund

Leder medlem og marked
Avfall Norge
Ansvar: Medlemverving- og oppfølging. Avfall Norges årskonferanse, arrangement. Prosjekter: REdu og tekstil
Telefon:  47179706

Relaterte artikler

Se flere nyheter

Se flere nyheter