Vi styrker laget - to ledige stillinger!

Klar for nye, meningsfulle utfordringer i 2022? Da har vi to ledige stillinger som du bør ta en titt på!

Av: Cecilie Lind | Publisert: 3. januar 2022

Avfall Norge og vår medlemmer står foran en rekke spennenende oppgaver i de nærmeste årene. Vi søker derfor etter to nye medarbeidere som kan bringe inn ny kompetanse og gi oss bedre kapasitet til løse viktige oppgaver.

Journalist/kommunikatør med hjerte for bærekraft og sirkulær økonomi

Avfall Norge og våre 200 medlemmer har mange kommunikasjonsflater og -behov. Derfor søker vi etter en allsidig og skrivefør journalist/kommunikatør som skal være med å spisse budskapene våre og styrke formidlingen vår av hvordan vi og våre medlemmer bidrar til en bærekraftig fremtid med lavere klimagassutslipp og økt ressurseffektivitet.

Prosjektleder for REdu - gjenvinningsbransjens kompetanseløft

REdu er gjenvinningsbransjens kompetanseløft og skal bidra til å få de kloke hodene til bransjen vår. REdu har 28 ambisiøse partnere som er opptatt av å bidra til en bærekraftig utvikling og reduserte klimagassutslipp. Med på laget trenger de universiteter og høyskoler, masterstudenter og nyutdannede fagpersoner som vil være med å videreutvikle virksomheten. REdu er inne i sin andre 3-årsperiode og nå søker vi etter en dedikert prosjektleder som skal være med å videreutvikle REdu på vegne av partnerne og bransjen.