Lukk søk

Det er med tungt hjerte vi dessverre må meddele at vi avlyser Avfall Norges årskonferanse 2020 på bakgrunn av korona-situasjonen.

Etter signaler fra deltakere, utstillere og medlemmer av Avfall Norge om usikkerhet knyttet til selve korona-virusets utvikling og smitterisiko, samt hvordan dette påvirker bransjens økonomi i 2020, har Avfall Norge og styret vurdert som den beste avgjørelsen å avlyse Avfall Norges årskonferanse 2020.

Ingen vet hvordan 2021 vil se ut, og vi skjønner at verden vil være annerledes i en god stund fremover, derfor vil vi vurdere hvordan konferansen skal legges opp fremover basert på erfaringene bransjen nå tar med seg, det gode arbeidet som allerede er lagt i konferansen, og nye muligheter som ligger foran oss.

Vi er svært lei oss for at vi måtte avlyse, og beklager så mye til alle dere som har gledet dere til konferansen i juni, akkurat som vi har.

Alle deltakere og utstillere har fått en mail med informasjon i dag.

Om du ikke har mottatt informasjon, send mail til silje@avfallnorge.no


Kontaktinformasjon

  • For overordnet informasjon om konferansen, økonomisk samarbeid eller faglige innlegg kontakt prosjektleder Silje Marie Rosenlund i Avfall Norge: silje@avfallnorge.no
  • For praktisk informasjon om deltakere kontakt Anita Hessen hos eventleverandør GYRO: anita.hessen@gyro.no
  • For praktisk informasjon om utstillere kontakt Haagen Klette Lunde hos eventleverandør GYRO: haagen.klette.lunde@gyro.no