Lukk søk

Foredragsholdere 2019

Bård Vegar Solhjell

Generalsekretær, WWF

Raymond Johansen (Ap)

Byrådsleder, Oslo kommune

Gina Gylver

Tidligere leder av Oslo Natur og ungdom, aktivist, protagonist i den aktuelle TV2-serien "Generasjon Z",

Direktør for Bærekraft, havrom og kommunikasjon, Oslo Business Region

Birgit Liodden is among the most profiled young shipping female executives globally and fronted the first public #MeToo discussions in shipping. For the past 10 years she has promoted the next generation, diversity, sustainability and the need for change across the maritime industry. She holds board roles in The Norwegian Society for Sea Rescue, RS Sea Rescue Academy, Bellona. Her maritime background includes 5 years in Wilh. Wilhelmsen head office, working on global HR&IT projects, and 4,5 years as an entrepreneur, working with a.o. Nor-Shipping, OECD, Wilh.Maritime Services and Sea Trucks Nigeria. She was awarded Shipping Name of The Year in Norway (2012), and was a finalist for World Economic Forum’s Young Global Leaders 2018.

EVP Sustainability, Communications and Public Affairs, Storebrand

Greve-Isdahl har en master i sammenliknende politikk og journalistikk fra Bond University i Australia og har tidligere jobbet som kommunikasjonsdirektør i Opera Software ASA, som kommunikasjonssjef i SN Power og nyhetsreporter for tv-kanalen CNBC.

Student, NMBU

Ingrid, Ernes og Raymond gikk til topps på REdu Ideaton på NMBU i år. De skal pitche det spennende konseptet "Panteolje" på scenen 19. juni.

Student, NMBU

Raymond, Ingrid og Ernes gikk til topps på REdu Ideaton på NMBU i år. De skal pitche det spennende konseptet "Panteolje" på scenen 19. juni.

Student, NMBU

Ernes, Raymond og Ingrid gikk til topps på REdu Ideaton på NMBU i år. De skal pitche det spennende konseptet "Panteolje" på scenen 19. juni.

Forsker, Universitetet i Oslo

Ekspertise: Circular Economy, extended producer responsibility, EU waste law, Ecodesign, EU product policy, life-cycle thinking, environmental law and economics

Bærekraftsjef, FJONG

FJONG redefinerer hvordan vi konsumerer klær. Det er en digital plattform som gjør det enklere å leie og dele antrekk. Man kan også gå i den flotte butikken deres på Skillebekk i Oslo, for å leie eller levere klær man vil ha utleid. FJONG opplever stor vekst og har 149 kvinner som aksjonærer. I mai satte trolig FJONG Norges-rekord i både folkefinansiering og kvinneandel.

Elisabeth Johnsen

Lending Manager, FJONG

Manager, PWC

Hanne Lystad er Manager i PwC som brenner for å bruke anskaffelser, innovasjonsmetodikk og designtankegang for å oppnå nye, bærekraftige løsninger. Tidligere har hun jobbet som fagleder med mål om å få til innovasjon gjennom offentlige anskaffelser i Nasjonalt program for leverandørutvikling/Difi.

Kvalitetssjef, Coop Danmark

Malene Teller Blume har jobbet for Coop DK i 16 år og er ansvarlig for Coops kvalitets- og sikkerhetsprogram forbrukerprodukter som ikke er mat. Malene er ansvarlig for Coops kjemiske strategi og er derfor tett involvert i arbeidet med kjemikalier i forbruksvarer, og er ansvarlig for Coops tilnærming og krav på dette viktige området. Coop har en lang og stolt tradisjon for å ta tak i produkter med skadelige kjemikalier, og har i mange år satt krav som går utover lovgivningen. Hennes ansvar er derfor ikke bare for å sikre at Coop oppfyller lovkrav, men også for å sikre at Coop tar det nødvendige ansvaret og dekker kjente farer for kjemikalier i forbrukerprodukter. Dette gjelder bådefor miljø- og helseproblemer.

Linda Thorsteinsen

Informasjonsrådgiver, Oslo kommune Renovasjonsetaten, SirkuLÆR

Jannicke Gerner Bjerkaas

Direktør karbonfangstprosjektet, Fortum Oslo Varme

Direktør, DAKOFA

DAKOFA er et nettverk for avfall og ressurser i Danmark