Lukk søk

Ledige stillinger

Her finner du ledige stillinger i avfalls- og gjenvinningsbransjen. Er ditt foretak på jakt etter nye ansatte? Send stillingsannonsen til oyvind.hansen@avfallnorge.no.

Remiks

Kommersiell leder

Arbeidssted: Tromsø | Søknadsfrist: 27. mai

Har du forretningsmessig teft og interesse for bærekraftige løsninger?

ØRAS

Rådgiver renovasjon og utvikling

Arbeidssted: Dal Skog | Søknadsfrist: 1. juni

I 2020 overtok ØRAS ansvaret for administreringen av innhentingen av husholdningsavfall på Øvre Romerike. I denne forbindelse søker de etter en rådgiver som kan påta seg det overordnete ansvaret for innsamling/utvikling og innovasjon for ...

Østfold Avfallssortering IKS

Daglig leder

Arbeidssted: Gamle Fredrikstad | Søknadsfrist: 10. juni

Østfold Avfallssortering IKS søker etter en daglig leder som skal lede dette spennende prosjektet sammen med styret og engasjerte eiere.

VEAS

Fra renseanlegg til ressursfabrikk

Arbeidssted: Slemmestad | Søknadsfrist: 15. mai

VEAS søker en løsningsorientert og effektiv forretningsutvikler som vil være med å utvikle VEAS til å bli en ressursfabrikk.

Sirkula

Sjåfører ved behov

Arbeidssted: Furnes | Søknadsfrist: 30. mai

Avfallsbransjen er vurdert som en samfunnskritisk funksjon. Innhenting av husholdningsavfall er prioritert. Vi søker etter flere sjåfører som på kort varsel kan stille ved behov for hjelp på renovasjonsbiler og krokbiler.

Longyearbyen lokalstyre (LL)

Sommervikarer renovasjon

Arbeidssted: Longyearbyen | Søknadsfrist: 8. mars

Longyearbyen lokalstyre (LL) har ansvar for renovasjonen i Longyearbyen. LL håndterer alt husholdningsavfall og mye av næringsavfallet fra Longyearbyen.