Lukk søk

Prosjektleder/BAS

Veksten i Envac forsetter og vi trenger å styrke den norske virksomheten ytterligere med en Prosjektkoordinator / BAS til vårt hovedkontor i Oslo. Vi har mange pågående prosjekter og prosjektporteføljen fremover ser også svært lys ut. Envac tilbyr både mobile og stasjonære løsninger alt etter størrelsen på prosjektene og ikke minst behovene hos våre kunder. Leveransemessig opererer Envac både som totalentreprenør og underleverandør.

Stillingstittel: Prosjektleder/BAS
Arbeidsgiver: Envac Norge AS
Arbeidssted: Oslo
Søknadsfrist: 7. august
Varighet: Fast
Stillingsbrøk: 100
Kontaktinfo
Hallgeir Bakken
Telefon: 90551202

Det er våre prosjektledere som har det overordnede ansvaret for prosjektene, både i forhold til planlegging, oppstart, oppfølging og kontroll. Med flere prosjekter pr. prosjektleder, også på flere geografiske steder, kan spesielt oppfølging og kontroll til tider være krevende. Derfor ser vi at behovet er sterkt for å styrke Prosjektteamet med en Prosjektkoordinator/BAS.


Rollen innebærer naturlig nok, at mye av din arbeidsdag vil foregå på ulike byggeplasser og i hovedsak vil dette være prosjekter knyttet til Østlandet, men i noen tilfeller kan det være aktuelt med oppfølging/koordinering andre steder i Norge. Du vil som nevnt over, jobbe tett opp mot våre Prosjektledere, men også mot våre Serviceteknikere og innleide montører. Stillingen rapporterer til Prosjektsjef.

Arbeidsoppgaver:

 • Bistå Prosjektleder i oppfølging av prosjekter.
 • Koordinering av fremdriftsplaner og materiell-leveranser.
 • Kontakt og oppfølging av leverandører og montører iht. HMS, fremdrift, kvalitet og kostnad.
 • Deltakelse på byggemøter med oppfølging av aksjonslister.
 • Kontroll av utført arbeid underveis. (Envac benytter digitale løsninger)
 • Utføre kontroll og vedlikehold av utstyr.

Personen vi søker:

 • Er fagutdannet innenfor tekniske fag og har god erfaring fra prosjektoppfølging innenfor bygg- og anleggsbransjen,
 • Trives med å jobbe i team.
 • Kan kommunisere godt på norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig.
 • Har førerkort kl. B.
 • Er proaktiv, løsningsorientert og nysgjerrig.
 • Er strukturert og kvalitetsbevisst og faglig dyktig.
 • Er selvgående, men vet når andre støttespillere skal involveres.
 • Tror på de løsningene Envac kan tilby og gjennom engasjement og entusiasme bidra til gode resultater.

Vi kan tilby:

 • Godt arbeidsmiljø i et selskap, hvor du kan være med på å forme en bærekraftig fremtid.
 • Utfordrende arbeidsoppgaver i et teknisk miljø.
 • God opplæring ved bl.a. vårt tekniske hovedkontor i Gøteborg.
 • Envac tilbyr gode pensjon-/ forsikrings- og lønnsordninger.

For å bli enda bedre kjent med oss kan du ta en titt innom våre hjemmesider; https://www.envac.no/ og https://www.envacgroup.com/ Der finner du også relevante videoer som på en god måte synliggjør viktigheten av vår virksomhet.

Gjennom vårt store langvarige prosjekt i Bergen sentrum med total renovering og utbygging av avfallssug, har vi også fått bra oppmerksomhet. Bl.a. fikk vi en fredag for snart tre år siden viet hele sendingen av Norge Rundt til vårt viktige prosjekt. (https://tv.nrk.no/serie/norge-rundt/2016/DVNR04003316).

Vi som jobber i Envac er usedvanlige stolte av det vi holder på med. Vi har ikke noe mål om å bli best i verden, men derimot ønsker vi å bli best for verden.

Om prosessen
Vi går snart inn i en ferieperiode hvor det er krevende å finne tid til intervjuer og møter. Søknadsfristen er derfor satt til 7. august og det er små sjanser for at noen vil bli invitert til intervju før dette. Vi ønsker imidlertid at du i din søknad oppgir når du ikke vil være tilgjengelig for intervjuer. Vi finner alltid en løsning for gode kandidater.

Har du spørsmål rundt stillingen, ta gjerne kontakt med Hallgeir Bakken i Dfind Executive, på telefon 905 51 202, for en uforpliktende samtale. I uke 28-30 kan det være litt vanskeligere å nå igjennom, men send eventuelt en tekstmelding så vil du bli kontaktet i god tid før søknadsfristen går ut.

Envac Norge AS inngår i det svenske Envac konsernet. Envac er markedsledende innen helautomatisk avfallshåndtering i form av vakumbasert avfallssug. Vi markedsfører, prosjekterer, leverer og drifter komplette løsninger for boligområder, næringsbygg, sykehus og flyplasser. Til daglig betjener våre anlegg millioner av mennesker verden over. Vi er i dag 750 ansatte i Envac konsernet. Envac besitter en betydelig organisasjon innen teknikk- og prosjektutvikling.