Lukk søk

Vi er på utkikk etter maskinfører, avvikskontrollør og truckfører

Kan du kjøre hjullaster? Gravemaskin? Eller truck? Eller er du en innmari god avvikskontrollør/kvalitetskontrollør? Da er det deg RETURA TRV ser etter!
trondheim-renholdsverk.png
Stillingstittel: Maskinfører, avvikskontrollør og truckfører
Arbeidsgiver: Retura TRV
Arbeidssted: Trondheim
Søknadsfrist: 16. januar
Varighet: Fast
Stillingsbrøk: 100
Kontaktinfo
Stig Grande
Telefon: 90776362

Maskinfører med hovedvekt på hjullaster: 


Arbeidsoppgaver: 
Arbeidsoppgavene vil være generelle oppgaver i forbindelse med lasting/lossing og sortering av avfall på avfallsbehandlingsanlegget. Den som blir ansatt må være villig til å utføre andre arbeidsoppgaver som ikke innebefatter maskinkjøring. 

Krav: 
Stillingen krever maskinførerbevis med erfaring fra hjullaster, gjerne med fagbrev som anleggsmaskinfører. Bør ha kunnskap om avfall og avfallsbehandling. Det vil bli lagt vekt på pålitelighet, serviceinnstilling, fleksibilitet, samt kunne jobbe selvstendig og ha gode samarbeidsevner.    

Lønn: 
Stillingen lønnes som fagarbeider eller spesialarbeider. Andre tillegg etter gjeldende avtaler.


Avvikskontrollør: 

Arbeidsoppgaver: 
Arbeidsoppgavene vil blant annet være kontroll på all transport inn i hallen, kontroll av fraksjoner og avviksføring, noe manuell sortering av avfall som også innebefatter spesialavfall samt holde orden i sorteringshallen. Ved behov må du være villig til å utføre andre arbeidsoppgaver. 

Avvikskontrolløren skal utføre tildelte oppgaver effektivt og i henhold til lover, forskrifter, avtaler og gitte spesifikasjoner. Videre skal stillingsinnehaveren vise en positiv serviceinnstilling ved alle oppgaver og bidra aktivt til at kundene er fornøyd. 

Avvikskontrolløren skal samarbeide nært med oppsynsmann, sjåfører og andre ansatte ved avdelingen. 

Krav: 
Det er ønskelig med fagbrev innenfor relevante fagområder. Det stilles krav til at søker har generell kunnskap om avfall. Bransjeerfaring er en fordel. Søkeren er strukturert med god ordenssans, er engasjert i avfallsbehandling og være villig til å sette seg inn i forskrifter og vedtekter vedrørende avfall. Det vil bli lagt vekt på pålitelighet, serviceinnstilling, fleksibilitet, samt kunne jobbe selvstendig og ha gode samarbeidsevner. 

Lønn: 
Stillingen lønnes som fagarbeider eller spesialarbeider. Andre tillegg etter gjeldende avtaler. 


Truckfører 

Arbeidsoppgaver: 
Arbeidsoppgavene vil være generelle oppgaver i forbindelse med lasting og lossing, holde orden på lager for EE-avfall, paller og div fraksjoner samt forefallende arbeid. 

Krav: Truckførerbevis klasse 1-4 
Det stilles krav til at søker har generell kunnskap om avfall. Søkeren er strukturert     med god ordenssans, er engasjert i avfallsbehandling og være villig til å sette seg inn i forskrifter og vedtekter vedrørende avfall. 

                              

Om arbeidsgiveren

Retura TRV AS er et heleid datterselskap av TRV Gruppen AS. Selskapet er et av Midt-Norges ledende selskap innen transport og avfallsbehandling og medeier i den landsomfattende kjeden Retura. Retura TRV AS har satset målbevisst på å bli en totalleverandør av avfallsløsninger og fremstår som et solid selskap i vekst.