Avtale med Nordic Choice Hotels

Som et ledd i utvikling av møteplassene og medlemstilbud, har vi inngått rammeavtale med Nordic Choice Hotels (NCH) fra 2020 - 2022.

Av: Avfall Norge | Publisert: 24. oktober 2019

- Årsaken til valget om en avtale var et behov for mer forutsigbarhet og kvalitet på hotell og ønsket å tilby våre medlemmer en gunstigere pris på hotellrom, både knyttet til våre møteplasser, og på privatreise. I tillegg er det viktig benytte hotell med en jevnt over sterk miljøprofil, sier Silje Rosenlund, leder Medlem og Marked.

Beslutningen er basert på at NCH har jevnt over god kvalitet på hoteller og service, vår gode erfaringer med NCP, deres tilstedeværelse i Norge og utlandet, samt satsing på bærekraft og miljø. I tillegg er NCH ISO sertifisert, dette stiller mange krav til hotellene. Her er alle deres snart 200 hotell sertifisert. Se vedlegg om ISO lenger ned på siden.

Fremover vi derfor møteplassene i hovedsak være på et NCP-hotell. Vi har laget en liste over anbefalte hotell til seminar, kurs og konferanse, samt et par for personlige utflukter.

RABATT

Avfall Norge og medlemmer får en avtalt rabatt på hotellenes ordinære prisnivåer.

Disse deles inn i fra høy til lav etterspørsel. Prisnivået justeres i takt med etterspørselen. Det betyr at desto tidligere bestillinger utføres, jo lavere pris.

Prisen gjelder for individuelt reisende. Ved bestilling av 10 rom eller flere blir bestillingen ansett som en gruppebestilling. Hotellet gir egne priser på grupper.

De beste prisene og rabatt på overnatting bestilles på Nordic Choice Hotels sin egen hjemmeside www.nordicchoicehotels.no. Avfall Norge og våre medlemmer har sin egen avtalekode: 60236179. Denne koden legges på “min side” når du er innlogget via Nordic Choice Club på www.nordicchoicehotels.no. Mer informasjon om hvordan avtalekode legges til finner du under. Webmanual for medlemsbedrifter ligger neders på denne siden.

E-post eller telefon kan også benyttes:

Forespørsel sendes da til booking@choice.no. Åpningstiden er mandag-fredag 08.00-20.00.

Bestilling kan også gjøres pr. telefon til Kundeservice (tlf. 22 33 42 00) i åpningstiden eller direkte til hotellene 24 timer i døgnet.

Bestillinger på Choice Hotels Internationals hoteller i hele verden (mer enn 5.000 hotell) kan også gjøres gjennom Kundeservice. Det er viktig at dere oppgir at dere er medlemmer i Avfall Norge pluss avtalenummer 60236179 ved bestilling for dokumentasjon.

Se hvordan dere booker i velkomstbrevet vedlagt.

FERIE- OG FRITIDSPRODUKTER

Gjennom medlemskap i Nordic Choice Club vil medlemmer av Avfall Norge også ha tilgang til NCCS kampanjer (se vedlegg).

Kontakt oss

Silje Marie Rosenlund

Leder medlem og marked
Avfall Norge
Ansvar: Medlemverving- og oppfølging. Avfall Norges årskonferanse, arrangement. Prosjekter: REdu og tekstil
Telefon:  47179706