Lukk søk

Kommende kurs og arrangementer

Avfall Norge holder bransjen oppdatert med relevante kurs, seminar, foredrag og workshops. Meld deg på et av våre aktuelle frokostmøter, ta fagbrev innen gjenvinningsfaget eller lær riktige prosedyrer for mottak av farlig avfall.
23. september 2020

Dialogmøte tekstiler

Type arrangement: Webmøte

Avfall Norges tekstilprosjekt (Tekstil 2025) inviterer til et digitalt dialogmøte for å diskutere problemstillingen "Hva og hvordan kommuniserer vi rundt tekstilinnsamling?

24. september 2020

Bioseminaret 2020 - Sirkulær bioøkonomi

Type arrangement: Webinar

Dag Olav Hessen, Paal Frisvold, Miljødirektoratet, KLD og våre fremoverlente medlemmer gir deg perspektiver og siste nytt om den sirkulære bioøkonomien.

25. september 2020

Matsirkelen - Målemetoder for verditap

Type arrangement: Webinar Avfallsforsk

Hvordan vi utnytter våre biologiske ressurser best mulig? Fra jord til bord - og tilbake igjen. Hvordan kan vi sikre maksimal ressursutnyttelse og minimalt med avfall og utslipp i alle ledd? Denne fredagen skal ...

2. oktober 2020

Matsirkelen - Sirkulær bioøkonomi i EU

Type arrangement: Webinar Avfallsforsk

Hvordan vi utnytter våre biologiske ressurser best mulig? Fra jord til bord - og tilbake igjen. Hvordan kan vi sikre maksimal ressursutnyttelse og minimalt med avfall og utslipp i alle ledd?

8. oktober 2020

EUs plastskatt - hva betyr det for oss?

Sted: Oslo | Type arrangement: Seminar/webinar

EU skal innføre skatt på ikke-materialgjenvunnet plastavfall fra 01.01 2021. Hva gjør EU-landene for å innkreve denne skatten og hva betyr dette for norsk avfalls - og gjenvinningsbransje?

12. oktober 2020

Innovasjonsworkshop - Matsirkelen

Sted: Lillestrøm | Type arrangement: Workshop

Jobber du med, eller har du lyst til å jobbe med hvordan vi produserer og konsumerer mat på en bærekraftig måte? Bli med på årets Innovasjonsworkshop.

13. oktober 2020

Høstmøtet 2020

Avfall Norges Høstmøte og ekstraordinær generalforsamling gjennomføres digitalt. Grunnen er usikkerhet rundt smittesituasjonen.

14. oktober 2020

RBM2020 - ResultatWebinar

Fagområde: Generelt | Type arrangement: Webinar

Resultatseminar for RBM 2020 arrangeres som webinar.