Nyheter

Nyheter om bransjen, rammevilkår og Avfall Norge.

Straks klart for nordisk kampanje om EE-avfall

Publisert: 3. oktober 2022 | Av: Stine Thorp

10.-16. oktober arrangerer innsamlingsbransjen for elektronikk og batterier i Sverige, Norge og Danmark sin årlige kampanje med fokus på resirkulering av EE-avfall. Vi oppfordrer andre relevante aktører til å bli med.

- Kampen mot marin forsøpling starter på land, og helt lokalt

Publisert: 30. september 2022 | Av: Stine Thorp

Programdirektør i CLOCC, Sigve Ånderå, understreket betydningen av å involvere lokale krefter da han fortalte om CLOCCs arbeid for å etablere avfallshåndtering i Indonesia og India til deltakerne på ISWAs globale avfallskonferanse.

Velkommen til Grønn Vekst

Publisert: 27. september 2022 | Av: Sara Wilsgaard

Avfall Norge ønsker Grønn Vekst velkommen som nytt medlem. Grønn Vekst jobber for å resirkulere og tilbakeføre organiske ressurser til jord for å skape ny vekst.

Velkommen til Containergruppen

Publisert: 26. september 2022 | Av: Sara Wilsgaard

Avfall Norge ønsker Containergruppen Norge AS velkommen som nytt medlem. Containergruppen Norge er en totalleverandør av utstyr til avfall- og gjenvinning, anlegg -og transport, entreprenører, landbruk, offshore, offentlig sektor, og privat varehandel, lager og ...

- Morsomt å få så dyktige studenter inn døra

Publisert: 21. september 2022 | Av: Avfall Norge

Norsirk ansatte Oscar C. Husebye og Ane C. H. Olafsrud som REdu-interns sommeren 2022. Kommunikasjonsdirektør Guro Kjørsvik Husby er godt fornøyd med innsatsen deres.

Bli med på Ombruksuka

Publisert: 19. september 2022 | Av: Stine Thorp

Vi lanserer en motvekt til forbruksfesten Black Week siste uka i november.