Lukk søk

Ledige stillinger

Her finner du ledige stillinger i avfalls- og gjenvinningsbransjen. Er ditt foretak på jakt etter nye ansatte? Send stillingsannonsen til oyvind.hansen@avfallnorge.no.

Kommunalteknikk, Trondheim kommune

Planlegger renovasjon

Arbeidssted: Trondheim | Søknadsfrist: 4. mai

Ved Kommunalteknikk i Trondheim kommune er det ledig en fast 100 prosent stilling som planlegger innen renovasjonsområdet.

Sirkula

Sjåfører ved behov

Arbeidssted: Furnes | Søknadsfrist: 30. mai

Avfallsbransjen er vurdert som en samfunnskritisk funksjon. Innhenting av husholdningsavfall er prioritert. Vi søker etter flere sjåfører som på kort varsel kan stille ved behov for hjelp på renovasjonsbiler og krokbiler.

RENAS

Forretningsutvikler

Arbeidssted: Skøyen | Søknadsfrist: 30. april

Brenner du for å utvikle nye ideer og konsepter innen sirkulær økonomi og grønn konkurransekraft?

Sirkula IKS

Vi trenger ferievikarer som maskinfører

Arbeidssted: Vang På Hedmark | Søknadsfrist: 30. april

Stillingen er plasser i avdelingen Avfallsanlegg og deponi på Heggvin. Avdeling består av 14 ansatte og omfavner et bredt spekter av fagfelt og oppgaver og ansatte med ulik bakgrunn og kompetanse. Stillingen skal dekke ...

Sirkula IKS

Vi søker renovatører for tilkalling!

Arbeidssted: Furnes | Søknadsfrist: 1. mai

Avdelingen består av over tredve effektive og positive ansatte fra flere land. Avdelingen har behov for å ha tilgang til hjelp ved tilkalling i forbindelse med fravær eller ferie. Det er behov for deg ...

Longyearbyen lokalstyre (LL)

Sommervikarer renovasjon

Arbeidssted: Longyearbyen | Søknadsfrist: 8. mars

Longyearbyen lokalstyre (LL) har ansvar for renovasjonen i Longyearbyen. LL håndterer alt husholdningsavfall og mye av næringsavfallet fra Longyearbyen.