- Over all forventning!

Ingeborg Hollekim Bringslid og Ellie Johansen gjorde en strålende presentasjon av "Tare for en bærekraftig fremtid" på årets konferanse i Stavanger! Her er deres refleksjoner:
Av: Avfall Norge | Publisert: 22. juni 2018

Det har nå gått en uke siden vi fikk delta på Avfall Norges (les: årets kuleste) årskonferanse. Konferansen gikk over all forventning! Det var en flott mulighet for oss å høre hva fagfolk og industrien hadde å si om ideen vår, og tilbakemeldingene var mange. Etter presentasjonen var det flere som kom for å snakke med oss og ga alt fra tips og ros, og spørsmål og utfordringer på arbeidet vi har foran oss. Det har gitt oss muligheten til å skape et nettverk for oss innenfor kompetanseområder vi selv ikke har, og kontaktpersoner vi kommer til å ta i bruk i arbeidet fremover.

Etter alle tilbakemeldinger og innspill har vi fått ett tydeligere bilde på hvordan vi bør jobbe videre, og hva som er mest interessant å fokusere på fra avfallsbransjens perspektiv. Neste steg for oss vil være å sette opp et eller flere prøveforsøk for å se på utvinningsmulighetene og bruk av ulike enzymer som kan bidra til bedre fraksjonering.

Om dere ønsker å bidra eller vite mer om deres case, ta kontakt med jentene: ellief@stud.ntnu.no eller ingeborgen@hotmail.com

Vant presentasjon i premie
Ellie og Ingeborg vant presentasjon av sin case etter deltakelse på REdu-konkurransen Innovation Ideation.

Det er andre året REdu arrangerer casekonkurransen Innovation, som videre vil være en del av REdu Ideaton, på NTNU og NMBU. Studentene jobber med ideutvikling fra tema til konsept på to måneder. Les mer om konsept og prosess her

Om du er interessert i å delta neste år, ta kontakt!

Kontakt oss

Silje Marie Rosenlund

Leder medlem og marked
Avfall Norge
Ansvar: Medlemverving- og oppfølging. Avfall Norges årskonferanse, arrangement. Prosjekter: REdu og tekstil
Telefon:  47179706

Relaterte artikler

Se flere nyheter

Se flere nyheter