Årskonferansen 2022 - hva vi kan tilby!

Vi inviterer til digitalt møte for å informere om de nye løsningene og mulighetene for partnerpakker, profilering og utstilling på Avfall Norges årskonferanse 2022. Årskonferansen finner sted i september på X Meeting Point Hellerudsletta, Oslo.

Beskrivelse
Program
Foredragsholdere


Small Step Media som står bak bl.a Avfallsbransjen.no deltar for å fortelle om sine planer på konferansen, og hva de kan tilby andre utstillere.

Årskonferansen 2022 blir avholdt på 6-8. september på X Meeting Point på Hellerudsletta i Oslo. Vi ser nå etter partnere og utstillere som ønsker å delta på arrangementet, og som har innspill til hva vi kan gjøre for å skape et flott arrangement. Vi deler også ny informasjon om planleggingen og gjennomføringen.

Gratis og foregår digitalt.Tirsdag 3. mai

08.30–09.30

Foredragsholder: Kåre Fostervold, - Direktør samfunnskontakt, Avfall Norge | Torbjørn Leidal Daglig leder, Small Step Media AS

Informasjonsmøte for partnere og utstillere på Årskonferansen 2022. Small Step Media deltar også for å fortelle om sine planer for årskonferansen.

Kåre Fostervold

- Direktør samfunnskontakt, Avfall Norge

Kåre har 20 års erfaring fra politikken, som lokalpolitiker, stortingsrepresentant og statssekretær. For øvrig har han lang erfaring fra energibransjen. Han har vært ansatt i Avfall Norge siden 2020.

Torbjørn Leidal

Daglig leder, Small Step Media AS

Smal Step Media står bak de uavhengige nettstedene Avfallsbransjen.no, Biogassbransjen, Cnytt.no og Hydrogen24.no