Årskonferansen 2022 - hva vi kan tilby!

Vi inviterer til digitalt møte for å informere om de nye løsningene og mulighetene for partnerpakker, profilering og utstilling på Avfall Norges årskonferanse 2022. Årskonferansen finner sted i september på X Meeting Point Hellerudsletta, Oslo.

Beskrivelse
Program
Foredragsholdere


Small Step Media som står bak bl.a Avfallsbransjen.no deltar for å fortelle om sine planer på konferansen, og hva de kan tilby andre utstillere.

Årskonferansen 2022 blir avholdt på 6-8. september på X Meeting Point på Hellerudsletta i Oslo. Vi ser nå etter partnere og utstillere som ønsker å delta på arrangementet, og som har innspill til hva vi kan gjøre for å skape et flott arrangement. Vi deler også ny informasjon om planleggingen og gjennomføringen.

Gratis og foregår digitalt.Tirsdag 3. mai

08.30–09.30

Foredragsholder: Kåre Fostervold, - Direktør samfunnskontakt, Avfall Norge | Torbjørn Leidal Daglig leder, Small Step Media AS

Informasjonsmøte for partnere og utstillere på Årskonferansen 2022. Small Step Media deltar også for å fortelle om sine planer for årskonferansen.

Kåre Fostervold

- Direktør samfunnskontakt, Avfall Norge

Kåre har 20 års erfaring fra politikken, som lokalpolitiker, stortingsrepresentant og statssekretær. For øvrig har han lang erfaring fra energibransjen.

Torbjørn Leidal

Daglig leder, Small Step Media AS

Smal Step Media står bak de uavhengige nettstedene Avfallsbransjen.no, Biogassbransjen, Cnytt.no og Hydrogen24.no