Banner mobile

Avfallsforsk julespesial

Vi avrunder året med det beste som har vært. Se klipp fra noen av årets høydepunkter under fredagswebinarene med Avfallsforsk. Vi tar også i mot innspill til nye tema, tips om FoUI-prosjekter og Avfallsforsk-medlemmer som vil være medarrangører til webinarer.

Beskrivelse
Program
Foredragsholdere

Fredag 17. desember

08.30–09.10

Tilbakeblikk på året som har vært

Foredragsholder: Nancy Strand, Seniorrådgiver og prosjektleder Avfallsforsk, Avfall Norge | Anna Fagerheim Rådgiver, Avfall Norge

09.10–09.30

Innspill og tilbakemeldinger

Nancy Strand

Seniorrådgiver og prosjektleder Avfallsforsk, Avfall Norge

Nancy Strand er seniorrådgiver i Avfall Norge og jobber med flere fagområder. Hun er særlig engasjert i å styrke bransjens kompetanse gjennom forskning, utvikling og innovasjon, og ikke minst rekruttere nyutdannede gjennom REdu-programmet. Hun er utdannet innen ressursforvaltning og økonomi og har jobbet med avfall, gjenvinning og miljøspørsmål i en årrekke. Hun jobber som en del av sekreteriatet i Avfallsforsk.

Anna Fagerheim

Rådgiver, Avfall Norge

Anna Fagerheim er nyansatt rådgiver. Hun startet i Avfall Norge som REdu-intern for et år siden, etter endt masterstudier i fornybar energi på NMBU. Hun jobber i hovedsak med Avfallsforsk, REdu og bio.