Deponiseminaret 2021

Velkommen til årets deponiseminar - årets viktigste fagsamling for drift av deponier og håndtering av forurensede masser.

Beskrivelse
Program
ForedragsholdereAvfall Norges årlige fagseminar om deponi og forurensede masser samler alle som jobber med drift og etterbruk av deponier, og de som har avfall som går til deponi. Vi ønsker velkommen også til teknologileverandører, forskere, konsulenter, kommuner, grundere og studenter. Seminaret omhandler en rekke tema fra gjenbruk av masser, sigevannsrensing, klimatilpasning, avslutning og etterbruk av deponier. Vi skal også innom siste nytt fra myndighetene.

Fysisk og digital deltakelse

I år blir Deponiseminaret et hybrid seminar med mulighet for både fysisk og digital deltakelse med god tid til interaktivitet på Avfall Norges Hopin plattform. Det blir også utstilling (fysisk og digital) med leverandører til bransjen.
For de som møter fysisk inviterer vi til aperitif og middag kvelden i forveien.
Det er et begrenset antall plasser til fysisk deltakelse, så det gjelder å være tidlig ute.
For digital deltagelse i Hopin gjelder egne priser.

Program oppdateres under programfanen.

Alle hotellrommene som Avfall Norge hadde holdt av til deponiseminaret er nå booket. De som kommer utenbys fra må derfor booke hotellrom selv. Dette kan gjøres på https://www.nordicchoicehotels.no/. Hotellet Hasle Linie er pt. fullbooket fra 27-28. oktober, men Avfall Norge har en bedriftsavtale med hotellkjeden. Dette gir rabatt på alle hotell i kjeden. For enkelt å komme seg til og fra Hasle anbefaler Avfall Norge følgende hoteller:

  • Clarion Hotel The Hub (8 minutter med t-bane fra Jernbanetorget til Hasle)
  • Comfort Hotel Xpress Central (8 minutter med t-bane fra Jernbanetorget til Hasle)
  • Quality Hotel 33 (5 minutter med bil eller 4 minutter med t-bane fra Risløkka til Løren eller Hasle)

Rabattkode legges inn på følgende vis:

Alle som booker via avtalekoden må logge seg inn (registrere seg som Nordic Choice Hotels medlem). Gå deretter inn på "min side" og trykk på "bedriftsavtale". Der skrives koden 60236179 inn i feltet "Avtalekoden din". Søk deretter på hotell. Finn hotellet du ønsker å bo på og trykk "Velg rom". Finn prisen "Avfall Norge - Avtalepris".

Hjertelig velkommen!!

Deltageravgift

Fysisk deltagelse: kr. 4500,- eks mva. medlem
Fysisk deltagelse: kr. 6000,- eks mva. ikke medlem

Digital deltagelse kr. 2000,- eks mva. medlem
Digital deltagelse: kr 3000,- eks mva ikke medlem

Se hvilke selskaper som er påmeldt her.