Energigjenvinningsseminaret 2021

Velkommen til energigjenvinningsseminaret 2021 - årets viktigste møteplass for deg som er opptatt av avfallsforbrennings rolle fremover, forbrenningsavgift, karbonfangst, reduserte utslipp og HMS. Sjekk ut programmet for mer detaljer!

Beskrivelse
Program
Foredragsholdere


Avfall Norges årlige fagseminar om energigjenvinning samler alle aktører som jobber med avfallsforbrenning med energigjenvinning. Årets seminar vil fokusere på nasjonale og internasjonale rammebetingelser, avfallsforbrenningens rolle i en mer sirkulær økonomi og på potensialet for å redusere karbonutslipp fra avfallsforbrenning ved utsortering og karbonfangst.

Fysisk og digital deltagelse

I år blir Energigjenvinningsseminaret et hybrid seminar med mulighet for både fysisk og digital deltakelse med god tid til interaktivitet på Avfall Norges Hopin plattform. Det blir også utstilling (fysisk og digital) med leverandører til bransjen.
For de som møter fysisk inviterer vi til aperitif og middag kvelden i forveien.
Det er et begrenset antall plasser til fysisk deltakelse, så det gjelder å være tidlig ute.
For digital deltagelse i Hopin gjelder egne priser.

Program oppdateres under programfanen.

Alle hotellrommene som Avfall Norge hadde holdt av til energigjenvinningsseminaret er nå booket. De som kommer utenbys fra må derfor booke hotellrom selv. Dette kan gjøres på https://www.nordicchoicehotels.no/. Avfall Norge har en bedriftsavtale med Clarion hotel Oslo og andre hotell i kjeden. Dette betyr at overnatting til seminaret kan bookes med en rabattkode. Det gjøres på følgende vis:

Alle som booker via avtalekoden må logge seg inn (registrere seg som Nordic Choice Hotels medlem). Gå deretter inn på "min side" og trykk på "bedriftsavtale". Der skrives koden 60236179 inn i feltet "Avtalekoden din". Søk deretter på hotell. Finn hotellet du ønsker å bo på og trykk "Velg rom". Finn prisen "Avfall Norge - Avtalepris".

Hjertelig velkommen!!

Deltageravgift

Fysisk deltagelse: kr. 4500,- eks mva. medlem
Fysisk deltagelse: kr. 6000,- eks mva. ikke medlem

Digital deltagelse kr. 2000,- eks mva. medlem
Digital deltagelse: kr 3000,- eks mva ikke medlem

Se hvilke selskaper som er påmeldt her.