Infomøte om Årskonferansen 2023

Vi inviterer til infomøte om Årskoneransen 2023 onsdag 7. juni kl. 9-10.

Beskrivelse
Program
Foredragsholdere

Det er tre måneder igjen til bransjen møtes til årets viktigste treff på X Meeting Point på Hellerudsletta utenfor Oslo.

Så langt er halvparten av billettene er solgt, 100 av 140 standplasser i utstillingen er reservert, og et titalls virksomheter har også sikret seg møterom for å kunne holde ulike arrangementer på bransjedagen.

På dette timelange webinaret informerer vi om konferansens program, som nå begynner å ta form. Vi forteller også om mulighetene til å vise frem hva virksomheten sysler med enten med standplass i messehall, egne arrangementer på bransjedagen, eller som sponsor av konferansen.

Det blir også satt av tid til spørsmål fra deltakerne.

Vel møtt!

Onsdag 7. juni

09.00–10.00

Infomøte om Årskonferansen 2023

Foredragsholder: Heidi Hopstock, Prosjektleder REdu, Avfall Norge | Kåre Fostervold - Direktør samfunnskontakt, Avfall Norge

Heidi Hopstock

Prosjektleder REdu, Avfall Norge

Heidi er prosjektleder for avfallsbransjens felles rekrutteringsprogram, REdu. Hun kom til Avfall Norge i 2022, etter å ha jobbet mange år med teknologi og innovasjon i Startuplab.

Kåre Fostervold

- Direktør samfunnskontakt, Avfall Norge

Kåre har 20 års erfaring fra politikken, som lokalpolitiker, stortingsrepresentant og statssekretær. For øvrig har han lang erfaring fra energibransjen.